Napao brata doktora i ženu što TRUJU ljude vakcinama, pa počinio užas: Sutradan se zbog ovoga pokajao

Monstrum krenuo u krvavi pir zbog ideologije i teorija zavere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Cumberland Police Department printscreen

Policija američke države Merilend uhapsila je Džefrija Alena Barnama (46, na slici), optuženog da je ubio rođenog brata Brajana (58), ali i njegovu ženu Keli Sju (57) 30. septembra ove godine.

Džefri nedeljama unazad nije mogao da prihvati činjenicu da njegov rođeni brat i žena svakodnevno kao medicinski radnici ubrizgavaju ljudima vakcine protiv koronavirusa, odnosno savetuju ih zbog čega je to jedini način da sačuvaju zdravlje u ovom trenutku.

Kovidiot na delu: Odbila u restoranu da stavi masku, na kraju je uradila nešto NAJODVRATNIJE (VIDEO)

Pošto ih je puno puta vređao i psovao, Džefriju je 30. septembra “pao mrak na oči” i, kako istraga za sada pokazuje, došao im je na kućni prag ubivši ih oboje na licu mesta.

Prethodno je majci Evelin rekao da se sprema za krvavi pir jer brat i njegova žena “nikako da otvore oči” i shvate šta rade ljudima oko sebe dajući im “otrovne vakcine”.

Nakon što ih je ubio, pobegao je u nepoznatom pravcu. Evelin Barnam se narednih sati pokazala kao ključno lice u ovom zločinu jer je pozvala policiju i rekla da joj se stariji sin ne javlja na telefon, kao i da je mlađi otišao kod njega da se obračuna s njim.

Policija je došla na vrata Brajana i Keli Sju zatekavši njihova tela na podu, nakon čega je raspisana potera za Džefrijem.

Kada je uhapšen, nije želeo ništa da prizna, sve dok nije čuo da ga je majka prijavila kao i da je rekla da je u životnoj zabludi oko vakcina, što je njegov brat sa ženom platio životom. Tada se pokajao i rešio je da sve prizna.

Nakon što je otkriveno da je veče pre dvostrukog ubistva Barnam lišio života i 83-godišnju Rebeku Rejnolds, Evelininu najbolju prijateljicu koja se takođe zalagala za hitnu vakcinaciju svih u SAD, Barnam se pred policijom slomio i oko tog zločina.

Priznao je da je nesrećnoj baki prerezao vrat nožem, kao i da je brata ubio jer nije mogao da svari činjenicu da vakcinama “truje ljude oko sebe”.

NOVA MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo nove detalje iz istrage protiv Belivuka! (VIDEO)

BONUS VIDEO:



Izvor: insider.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar