Danijela sa mužem kupila neverovatno jeftinu kuću: Kada je saznala zašto je toliko koštala – sledila se

Nije im bilo svejedno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Kada su Danijela Vit i njen suprug Ben Roki-Heris preko jedne agencije za nekretnine pazarili kuću u predgrađu za samo 377.000 dolara mislili su da su “uboli premiju života”.

Takve kuće u Merilendu nisu mogle da se nađu ispod pola miliona dolara, pa su Danijela i muž zadovoljno trljali rukama kada su se uselili.

Agent za nekretnine garantovao im je da objekat u Kotidž sitiju nema nikakvih prikrivenih nedostataka, već da se jednostavno duže vreme prodaje, zbog čega mu je tržišna cena pala.

– Bili smo presrećni dok smo se useljavali, ali je naš entuzijazam naglo splasnuo kada smo upoznali prve komšije. Od njih smo saznali da se radi o kući koja je kasnije inspirisala tvorce filma ‘Egzorcist’! Sledili smo se – kaže Danijela za NPR.

U ovoj kući navodno je jedan sveštenik 1949. godine terao demone iz zaposednutog dečaka, Foto: NPR printscreen

Došli su do informacije da je u njihovoj novoj kući sredinom prošlog veka lokalni sveštenik morao da “ubija demone” u 14-godišnjem dečaku koji je bio zaposednut.

– Informacije koje smo potom dobijali o kući samo su nas još više uzdrmavale, sve dok oboje nismo presekli i rekli da se nećemo plašiti. Navodno je u njoj 1949. godine spasen jedan zaposednut dečak. Užas. Ipak verujem da su to ‘rekla-kazala’ priče. Nema nikakvih dokaza da je tu sveštenik jurio demone – kaže Danijela.

Suprug Ben otišao je i korak dalje u vezi sa istorijatom kuće.

– Ovog oktobra ću za Noć veštica obući kostim sveštenika i stajati pred kućom spreman da ubijam demone – rekao je uz smeh.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar