Severina se opet OBRUŠILA na Srbe: Pomenula Srebrenicu, pa NAPALA sina srpskog političara

Severina se nedavno "proslavila" i skandaloznim napadom na poglavara Srpske pravoslavne crke Porfirija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
E-stock/M.Rafailovic

Hrvatska pevačica Severina Vučković ne prestaje sa izlivima mržnje prema Srbiji i srpskom narodu, piše Republika.

Nakon što je besramno izveđala srpskog patrijarha Porfirija, o čemu je Objektiv pisao, Severina se ponovo obrušila na Srbe. Ovoga puta na Srbe sa one strane Drine, tačnije na sina srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika – Igora Dodika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, u intervjuu za zagrebački Večernji list, hrvatska pevačica bez trunke stida priznala je da je odustala od angažmana na televiziji Una, kada se pojavila informacija da je ta televizija u suvlasništvu Igora Dodika.

Da skandal bude veći, Severina je svoj naprasni postupak pokušala da opravda brutalnim napadom na Dodika, tvrdeći da je reč o političaru koji vređa žene i ne priznaje genocid u Srebrenici.

– Činjenica je da sam dugo pregovarala, imali smo vrlo prijatne radne sastanke i zaista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli s okupljanjem ekipe. Međutim, onda se u medijima pojavila informacija da je reč o ”Dodikovoj televiziji”, pa se odjednom samo moje ime počelo pojavljivati uz njegovo. Na kraju se uspostavilo da je zaista reč o partnerstvu sa porodicom Dodik. Ne želim učestvovati u projektu koji ima veze s osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid – odvalila je Severina.

Podsetimo, Severina se nedavno “proslavila” i skandaloznim napadom na poglavara Srpske pravoslavne crke Porfirija.

– A tu je i novoizabrani poglavar Srpske pravoslavne crkve, slavni Porfirije Milanov, prijatelj koji mi, navodno, nešto oprašta, a oprost od njega ne tražim. Neka se on radije pokaje za svoje grehe i pomoli za spas svoje duše. Trebaće mu. Porfirije je, kao dobar Milanov prijatelj, dopustio da se dete kršteno u katoličkoj crkvi ponovno krsti u pravoslavnoj bez saglasnosti majke. Toga nema nigde – izjavila je Severina za portal H-Alter.

BONUS VIDEO



Izvor: Republika

Komentari (23)

  1. Bravo Severina Ti bogami sve Srbe si stavila u tvoju školjku a sada ih nemaš pa i patis. .. Bas mi te zao... Pozzz od Crnogorke

    Odgovori

Ostavite komentar