Monstrum koji je čekićem ubio majku osuđen na DOŽIVOTNU robiju: Sa njenim LEŠOM živeo dva meseca

Zabrinuti prijatelji posumnjali su u njegove reči i posle dva meseca pozvali su policiju i prijavili njen nestanak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Dejl Morgan (43) iz Pembruka osuđen je na doživotnu robiju jer je čekićem ubio svoju majku, a zatim sa njenim lešom živeo u kući više od dva meseca.

On je svoju majku Džudit (68) udario čekićem u glavu 14 puta u decembru prošle godine kada je ona navodno otkrila da on krade novac iz njenog novčanika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dejl je njeno unakaženo telo ostavio u spavaćoj sobi u porodičnoj kući u Pembruku. Zatim je komšijama i rodbini, koji su pokušali da stupe u kontakt sa njegovom majkom, rekao da je ona u strogoj izolaciji zbog korona virusa, a kada mu je ponestalo izgovora rekao je da se ona nalazi u bolnici.

Zabrinuti prijatelji posumnjali su u njegove reči i posle dva meseca pozvali su policiju i prijavili njen nestanak. Policija je otišla u njihovu kuću, a kada su ušli u sobu zatekli su unakaženo telo u fazi raspadanja.

Njen sin je odmah uhapšen, a juče je osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog teškog ubistva.

– Samo okrivljeni zna razlog zbog kog je ubio svoju majku, nikada na sudu nije želeo da otkrije razlog – saopšteno je iz suda.

Prema nekim navodima ona je njega uhvatila u krađi, a on je u nameri da je spreči da ga prijavi počinio ubistvo na tako brutalan način, prenosi Metro news.

Policija sumnja da je u pitanju krađa, zato što je osuđeni u periodu od decembra do februara čak 11 puta slao novac sa majkinog na svoj račun.

– Džudit ga je jako volela, jedina je ostala uz njega. Izdao ju je na najgori mogući način. Nikada nećemo moći da razumemo zašto je to uradio. Nikada nećemo saznati kako je ona provela poslednje trenutke svog života – rekla je njena rođaka medijima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar