Dobijala poruke od NEPOZNATOG muškarca: Dao joj 100 evra, a kad je otišla da se nađu, usledio je PAKAO

Nakon četiri dana dopisivanja, dogovorili su se da se nađu u susednom gradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Anonimna žena iz Bosne i Hercegovine podelila je svoju ispovest sa javnošću i napisala kako je počela da dobija poruke sa nepoznatog broja, a kada je otišla da se vidi sa muškarcem koji joj je pisao, život joj je postao pakao.

– Iznenada su počele da mi stižu poruke sa nepoznatog broja, tipa: “Ej, lepotice, hajde da se vidimo, čuo sam da voliš da šaraš” i tako to.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Šokirala sam se, pomišljala sam svašta, od toga da me muž “testira”, preko toga da se neko iz komšiluka šali sa mnom i na kraju pomišljala da se stvarno, sa svojih 47 godina, sviđam nekome. Ipak sam samo kratko napisala da su pogrešili, ali nakon dva dana dobila sam poruku da mi je sa tog broja poslata dopuna kredita od 100 evra uz poruku: “Počasti se”. Iz pristojnosti sam se zahvalila i tako je i počelo naše dopisivanje.

Kroz poruke sam shvatila da se radi o nekom baš dobrom muškarcu, pažljivom i bogatom. Naše poruke su vremenom postale sve “toplije”, počela sam da mu šaljem moje izazovne fotografije. Nakon četiri dana dopisivanja, dogovorili smo se da se nađemo u susednom gradu.

Sela sam u autobus i na dogovorenom mestu videla svog muža kako me čeka. Samo je pitao: “Zašto?” Nisam znala šta da odgovorim. 28 godina smo u braku i nikada ga nisam prevarila, nisam čak ni razmišljala, ali eto, stvarno ne znam zašto, možda jer sam osetila da mogu konačno da imam nešto što nikada u životu nisam imala dovoljno – novac! Rastali smo se nakon toga i moj život je izgubio svaki smisao. Ne znam kako ću dalje – požalila se ova žena.

BONUS VIDEO



Izvor: Novi.ba

Komentari (3)

  1. E, ako je i sa 47 mogla da šalje anonimusu izazivne fotografije, onda..... Ali i to "zašto" mnogo govori, kakve budale se ovim bave.... Što pročitah....

    Odgovori

Ostavite komentar