Britni Spirs se UDAJE na svoj 40. rođendan? Za venčanje odabrala destinaciju iz SNOVA, ali to nije sve

Pretpostavlja se da će na svadb pozvati sve slavne ličnosti koje su je podržale u borbi sa svojim ocem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/samasghari

Britni Spirs (39) želela bi da se venča sa Semom Asgarijem (27), njenim ličnim trenerom, na Havajima pre nego što u decembru napuni 40 godina ili tačno na dan kad joj je rođendan, 2. decembra.

Nakon što je krajem septembra na sudu odlučeno kako je došao kraj 13-godišnjem starateljstvu njenog oca Džejmija Spirsa nad njom, pozirala je gola i isticala na društvenim mrežama da je presrećna zbog takvog raspleta. Ročište je trajalo tri sata, a sudija Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Peni smenila je Džejmija, koji sada više nema nadzor nad ćerkinom imovinom vrednom 60 miliona dolara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Na Havajima se oseća najbolje pa bi se baš tamo volela da se venčati. Planiraju veliku zabavu. To će biti prvi put u nekoliko godina da će se pevačica moći družiti sa prijateljima – rekao je izvor za strane medije.

Pretpostavlja se da će na slavlje pozvati slavne koji su je podržavali ako što su Paris Hilton, Madona, Kardašijanke, Majli Sajrus i Šer.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

– Njeni prioriteti su trenutno venčanje, trudnoća i postepeno vraćanje socijalnog života. Želi saznati i gde je njen novac sve potrošen. Biće to vrlo dinamičan period za nju – kaže prijatelj.

U poslednje vrijeme često pozira gola, a strateška mesta prekrije smajlićima ili emotikonima. Izvor tvrdi da to čini jer godinama nije mogla dopreti do javnosti i izjasniti se pa joj je sad glavni moto: “Zašto da ne?!”

Određen je datum u novembaru kad će se raspravljati o tome hoće li se raskinuti čitav aranžman starateljstva. Privremeno će Džejmijevu ulogu preuzeti računovođa Džon Zabel.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar