Prva Mitrovićeva ćerka je prava LEPOTICA: Evo čime se Sandra bavi i koja pevačica joj je MAJKA (FOTO)

Prva ćerka Željka Mitrovića čitavu deceniju je provela u inostranstvu gde se školovala, a danas je uspešna rediteljka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović je već dugi niz godina u skladnom braku sa Milicom sa kojom je dobio dve ćerke, a poznato je da je pre nje bio zaljubljen i oženjen pevačicom Sonjom Mitrović Hani sa kojom ima dvoje dece – ćerku Sandru i sina Aleksandra.

O njihovim privatnim životima se malo toga zna, a ono što je o Sandri poznato je da je čitavu deceniju provela u inostranstvu gde se školovala, a i da je danas veoma uspešna rediteljka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mitrovićeva prva ćerka je prava lepotica, a njeni pratioci na Instagramu svakodnevno uživaju u njenim fotkama na kojima se neretko nađu i njeni roditelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Mitrovic (@sandramitrovic)

Sandra je nedavno za domaće medije govorila o svojim uspesima i roditeljima Sonji i Željku.

– Dobila nagradu ili ne, mama i tata su uvek ponosni na mene, često crvenim zbog njih. Mami sam uvek najbolja i ne postoji stvar koju za mene ne bi uradila. Uvek mi je bila vetar u leđa. Tata je takođe uvek bio tu, podrška na svoj način, možda veći kritičar. Ume da mi kaže: ‘Ovo si mogla drugačije’, ali to najčešće uradi kada bude kasno (smeh). Imala sam sreću što su on i mama nakon razvoda ostali dobri prijatelji. Učili su nas da je porodica stub svega, da moramo da se držimo zajedno i volimo. Volimo da smo svi zajedno, s povodom ili bez njega. Brat je nedavno dobio dete, tako da se lagano širimo – rekla Sandra Mitrović “Story”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar