Miroslav Ilić NIJE jedini: Ovo su očevi koji su preko suda priznavali VANBRAČNU decu (FOTO)

Slučaj Miroslava Ilića je poslednji u nizu i još uvek nije okončan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: E-stock/ Danijel Milutinović

Mnoge poznate ličnosti u Srbiji imaju vanbračnu decu. Neki su svoje naslednike začete u vanbračnoj zajednici odmah priznali dok su brojni oni koji su očinstvo dokazivali na sudu. Slučaj Miroslava Ilića je poslednji u nizu i još uvek nije okončan.

Mirjana Antonović bivša ljubavnica Miroslava Ilića godinama vodi sudski spor sa pevačem zbog utvrđivanja očinstva nad njihovim vanbračnim sinom Devinon Antonovićem. Folker je navodno pre 30 godina bio u vezi sa Antonovićevom koja tvrdi da je iz te ljubavi rodila sina. Kako je pevač odbijao da ga prizna, ona je došla do njegovog DNK uzorka i u Bostonu uradila analizu posle koje su pokazale da je verovatnoća da je Miroslav Devinov otac 99,9992%.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevač Dragan Kojić Keba godinama je vodio sudski spor sa poznatim tekstopiscem Ljiljanom Jevremović oko utvrđivanja očinstva nad njihovom vanbračnom ćerkom Inom. DNK analizom utvrđeno je da je Keba Inin otac a sud je doneo odluku da pevač mora da isplati 100 000 evra na ime zaostalih alimentacija. Kojić se na ovu odluku žalio ali je žalba bila odbijena. Inače, Keba nikada nije upoznao Inu a ona je odbila da uzme njegovo prezime nakon utvrđenog očinstva.

Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Folk pevač Halid Muslimović godinama nije želeo da prizna ćerku Enu koju je dobio sa drugom suprugom Melinom. On je čekao 18 godina da prizna naslednicu a to je učinio tek nakon DNK analize.

Foto: Printscreen/RTV Pink

U jeku popularnosti, Miki Mećava dobio je vanbračnu ćerku Mariju sa koleginicom Radmilom. Mariju je priznao tek kada je dobio unuče a cela afera “vanbračno dete” isplivala je u javnost tokom pevačevog učešća u jednom rijalitiju kada mu je naslednica uputila javnu podršku.

foto:E-stock/M.Rafailovic

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar