Predsednik Vučić u Dubaiju: “Ovo je trenutak da naši proizvodi nađu mesto na tržištu Emirata”

Predsednik danas otvara i srpski poslovni hab u Dubajiu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Od danas, pa sve do 31. marta 2022. godine, Srbija će učestvovati na prestižnoj svetskog izložbi “Expo 2020 Dubai”. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić danas boravi u Dubaiju, gde je otvorio srpski paviljon u okviru prestižne i svetske izložbe.

Predsednik danas otvara i srpski poslovni hab.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik je u petak posle otvaranja srpskog paviljona, rekao da se na toj globalnoj manifestaciji prikazuje kako Srbija treba da izgleda i promoviše naša kreativna industrija, koja beleži izvoz od 3,5 milijardi dolara, a zapošljava 127.000 ljudi.

– Nekada je važno prvo sklopiti prijateljstvo koje u budućnosti donosi rezultate. Siguran sam da ćemo napraviti nešto opipljivo za našu zemlju. Emirati su prijateljska zemlja i ovo je trenutak da naši proizvodi nađu mesto na tržištu Emirata, ali i zemalja u regionu. Odavde možemo da napravimo proboj ka Indiji, Kini, Pakistanu. Juče smo pustili gas kroz Srbiju, što je važna vest za cenu gasa i struje- rekao je Vučić.

– Želim vam da uspete, da prodate što više proizvoda, otvarajte vrata Srbije da bi zemlja išla napred jer se plašim jako energetskog udara.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar