“Futa je LOŠE, njegova tuga je OGROMNA”: Marinina kuma progovorila o skandalu na sahrani!

Kuma pokojne Marine Tucaković otvoreno je pričala o tome šta se dogodilo na dan sahrane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock, Foto: ATAImages

Sahranu Marine Tucaković obeležio skandal koji je izazvao njen sin Milan Laća Radulović kada je sa iste navodno udaljio majčine dugogodišnje prijatelje Svetlanu Cecu Ražnatović, Sašu Matića i Milana Kalinića.

Marijana Petrović, kuma preminule Tucakovićeve, ovim povodom se oglasila i otkrila šta se tog dana desilo na Novom groblju u Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Što se tiče sahrane i skandala, priča je malo naduvana. Ništa od toga nije bilo baš tako kao što se piše u medijima. Ništa od svega toga što se piše ja nisam ni videla ni čula, a stajala sam odmah pored Fute. Nije se dogodilo ništa, a da je neko od nas primetio – započela je Marinina kuma Marijana razgovor.

– Koliko ja znam, Laća nikoga nije izbacio sa sahrane. Tamo gde smo mi stajali bilo je užasno malo mesta i mislim da je on samo rekao, da kada se mi pomerimo oni priđu. Ja ništa nisam videla, a bila sam od 10 ujutru pa do kraja pored Fute. Još jednom kažem, kako sam čula, nije ih oterao. Pogotovo Saši Matiću ništa nije rekao. Saša Matić je normalno došao, izjavio saučešce, sve je bilo u redu – dodala je Marijana, iako je Saša Matić dao izjavu nakon skandala na groblju u kojoj je opravdao sebe i odbio da komentariše ono sto se desilo.

foto: Ata images

– Futa me je pozvao da uđem u kapelu, ostalo ne želim da komentarišem. Ja sam još uvek u šoku, izgubio sam blisku prijateljicu i dugogodišnju saradnicu. Izjavio sam Futi saučešće, on me je lično pozvao da uđem u kapelu, sve ostalo ne želim da komentarišem – kazao je tad Saša.

Petrovićeva je u svakodnevnom kontaktu s porodicom pokojne prijateljice. Ona navodi da su odnosi između sina i oca u najboljem redu, iako su se pojavile informacije da je Futa zamerio Laći što je mamine saradnike udaljio sa sahrane.

foto: Ata Images

– Čujem se redovno sa Futom i Laćom. Bila sam ponovo na groblju. Futa je fizički bio baš loše, sada se oporavlja, malo je bolje. Ne znam kako da vam opišem njegovu tugu. Nije tačno da se Futa naljutio na Laću zbog naslova i incidenta. Ništa od toga nije tačno, verujte mi. Sve je normalno koliko može da bude, trude se da nastave život dalje – zaključila je Marinina kuma Marijana za “Kurir”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

  1. Alo bre ne foliraj,nije bilo mesta, bas za njih troje nije bilo mesta,a ovaj naduvani se sve sekirao da se neko ne zarazi.Boze sto mrzim glupave ljude

    Odgovori

Ostavite komentar