“Zbogom ZAUVEK”: Dona Ares je samo mesec dana pred smrt ostavila MUŽA, a onda mu uputila reči koje BOLE

Tokom najteže borbe suočila se sa još jednim životnim udarcem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Instagram

Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je na današnji dan 2017. godine u 41. godini u rodnom Bihaću.

Tokom svoje dugogodišnje karijere osvojila je publiku u regionu brojnim hitovima, međutim, njenu uspešnu karijeru prekinula je teška bolest sa kojom se pevačica prvi put suočila u svojoj 38. godini. Kancer joj se tri puta vraćao, a tokom trogodišnje borbe o najtežim trenucima često je pisala na društvenim mrežama gde je sa svojim brojnim pratiocima delila sve detalje životne bitke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, mnogi su bili iznenađeni kada je Dona saopštila javnosti da se upravo tokom najteže borbe dogodio ljubavni brodolom. Naime, pevačica se tokom najtežih dana suočila sa još jednim životnim udarcem, kada je okončala brak sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompozitorom Džavidom Ljubovcijem.

Dona je, naime, samo mesec dana pred smrt sa javnošću podelila fotografiju sa Džavidom, kog je precrtala velikim crvenim slovom X, a uz to je podelila reči koje su otkrile sve o tome kako se oseća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donna Ares (@donnaares)

– Gotovo je i nije mi žao! Gde nema poverenja, tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej, hej… Zbogom zauvek – napisala je Dona, koja se neposredno pre toga vratila u svoj rodni Bihać iz Danske gde je živela sa suprugom, a Džavid je ovaj pevačicin postupak samo jednom prokomentarisao javno i to nakon njene smrti.

– Kada čovek dođe u fazu gde je svestan da odlazi, ne treba mu zamerati na tome što kaže. Tako nisam ni ja. Mi koji nismo prošli kroz to ne možemo o tome ni govoriti. Ona i ja smo prošli kroz razne faze i znamo u našim srcima da nikada ništa loše nismo mislili o našem braku. Ne zameram joj, znam da u dubini duše nije mislila ništa loše – rekao je tada Džavid i dodao:

– Doktori su joj u aprilu rekli koliko joj je ostalo života… Ona je te poslednje dane želela da provede kod kuće, sa porodicom. Više nije mogla da se leči, nije bilo načina – objasnio je.

Dona se nakon ove objave o razvodu, samo još jednom obratila javnosti na Instagramu i to, kao da je predosetila kraj, podelivši fotografiju sa početka karijere ispod koje je ostavila dirljivu poruku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donna Ares (@donnaares)

– Voli vas vaša Dona Ares – stoji u opisu fotografije, a ove reči mnogi su protumačili kao njen oproštaj.

Dona je preminula 2. oktobra 2017. godine u 41. godini u rodnom Bihaću, a njena smrt potresla je čitav region. Brojne kolege i prijatelji opraštali su se od pevačice dirljivim rečima, a pevačica je na večni počinak ispraćena na Gradskom groblju Humci u Bihaću.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar