Ministar Vulin o napadu na Milana Lađevića: “MUP će učiniti sve da pronađemo napadača”

Vulin je rekao da protiv nasilja svi zajedno treba da se borimo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da će MUP učiniti sve da pronađu odgovornog za napad na glavnog urednika Srpskog telegrafa Milana Lađevića.

Ministar Vulin rekao je da protiv nasilja svi zajedno treba da se borimo, a da MUP ne može naterati novinarska udruženja da prestanu da nalaze opravdanja za siledžije, navodi Republika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nasilje i pretnje nasiljem su nedopustive, a MUP će učiniti sve da pronađemo odgovornog za napad na gospodina Lađevića. To MUP Srbije može ali MUP ne može da natera novinarska udruženja i javanost da prestanu da nalaze opravdanja za siledžije samo ako je nasilje usmereno prema predsedniku Vučiću ili ljudima koji ga politički podržavaju. Licemerje potstiče nasilje i daje opravdanje, a protiv toga svi zajedno moramo da se borimo – istakao je Vulin.

Podsetimo, glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut je jutros u centru grada, na raskrsnici Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve, kada ga je nepoznati muškarac odgurnuo i rekao mu “Ubiću te”.

MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo ko je pokušao da smesti aferu “Jovanjica” Andreju Vučiću!

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar