JEZIVO: Spavao sa starijom koleginicom, pohvalio se ocu – pa PREBLEDEO kada je saznao ko je ona

Taman kada je hteo sa njim da podeli pikantne detalje, njegove reči su ga probole kao nož

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Mnogi ljudi se još u najranijem detinjstvu suoče sa svom surovošču života. To je doživeo i jedan mladić koji je potom podelio svoju ispovest 2018. godine i zatražio iskreni savet.

Naime, on je opisao kako je odrastao bez majke, i kako je izgledalo njegovo teško detinjstvo, ali i šta se dogodilo tokom jednog uobičajenog dana na poslu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mama me ostavila kad sam bio jako mali i vaspitao me je tata. Imam 22 godine. Tata nikad nije puno o njoj pričao, jedino što mi je rekao jeste da je počela da se druži s nekim sumnjivim ljudima i da je brzo zastranila. Nakon toga, moj otac se brzo ponovo oženio.

Odrastao sam u kući u kojoj je razgovor o mojoj majci bio tabu tema. Prošlog leta sam diplomirao i ubrzo dobio posao praktikanta u jednoj finansijskoj firmi. Moja mentorka je bila jako glamurozna žena u ranim četrdesetim godinama.

Nakon nekog kratkog vremena, počela je sve više sa mnom da radi i uči me svim tajnama našeg posla. Tokom idućih par meseci smo saznali da imamo puno zajedničkih interesa i počeli smo da razgovaramo i o svojim privatnim životima. Počela je da mi se sviđa.

Jedan dan predložio sam joj da nakon posla odemo na piće. Svidela joj se ideja i taj dan nakon posla smo otišli u obližnji bar. Ostali smo do dugo u noć pričajući i zabavljajući se.

Foto: Shutterstock

To veče sam završio u njenom stanu. Imali smo fantastičan intimni odnos. Nemam puno isksutva u tome, ali ona je tačno znala što treba da uradi da bih se opustio. Bilo je savršeno.

Sledeći dan na poslu je bilo malo neprijatno, ali uskoro sam završavao s praksom i bio sam uveren da s nama neće biti ništa ozbiljno.

Nedugo nakon toga, rekao sam tati za nju i savršen odnos koji sam imao. Pokazao sam mu njene fotografije koje mi je poslala. Pitao me je kako se zove, a kad sam mu odgovorio naglo je probledeo i zaćutao.

Pitao sam ga je li dobro, a on je samo nerazgovetno odgovorio kako mora izaći na vazduh. Nakon pola sata tata se vratio i rekao je da mora nešto da mi kaže. Žena na fotografijama je bila moja majka. Prvo sam mislio da se šali, ali kad sam vidio koliko je ozbiljan, ostao sam u šoku.

Rekao je i da je nije video sto godina da bi je uvek prepoznao. Kad sam ponovo pogledao fotografije primetio sam sličnost.

Ne volim svoje ime pa se često predstavljam s nadimkom, a imam jako često prezime, pa pretpostavljam da ni njoj nije palo na pamet da sam joj sin. Ne mogu da verujem, potpuno sam užasnut s ovim što se dogodilo. Kako dalje? Šta sad da radim? – zapitao se on.

A kako biste ga vi posavetovali? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: The Sun

Komentari (6)

  1. Dragi sine, pišem ti ovo pismo, kako bi znao da ti pišem. Ako dobiješ ovo pismo, znači da je dobro stiglo, ako ga ne primiš, javi mi, tako da ga ponovo pošaljem. Pišem sporo, jer znam da sporo čitaš. Neki dan je tvoj otac pročitao u novinama, da se po statistikama većina saobraćajnih nesreća dešava 1km udaljeno od kuće, tako da smo se nedavno i mi odselili, malo dalje od kuće. Kuća je prelepa, imamo čak i veš mašinu, ali ne znam, da li radi. Juče sam stavila veš da se pere, povukla vodu i veša više nije bilo.... Ovde i vreme nije tako loše. Prošle nedelje je kiša padala samo dva puta. Prvi put – 3 dana, a drugi put – 4 dana. U vezi one jakne, koju si želeo, tvoj ujak Pjer mi je rekao da ako, ti je budemo slali, da skinemo dugme, pošto je dosta teško, jer bi to više koštalo, tako da smo skinuli dugme i stavili u džep. Napokon, smo sahranili dedu: pronašli smo njegovo telo, kada smo čistili kuću. Bio je u ormanu, od onog dana kad je pobedio kad smo igrali žmurke. Pre nekoliko dana je eksplodirala boca od plina u kuhinji. Tvog oca i mene je izbacilo kroz prozor – koji osećaj! Nakon toliko godina otac i ja smo izašli zajedno. Pošto već spominjem tvog oca – dobio je nov posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi....zaposlili su ga na gradskom groblju – održava travnjak. Tvoja sestra Julija, znaš ona koja se udala za svog muža, napokon se porodila! Ne znamo, da li je dečak, ili devojčica, tako da ne znamo da li si postao tetka ili ujak.... Ako bude devojčica, tvoja sestra će je zvati po meni.... Čini mi se malo čudno da svoju kćerku zove: “mama. I da znaš da više ne viđamo tvog ujka Isidora, onog koji je umro prošle godine.... A da ne govorim o tvom bratu Zoanou, on je grozan.... zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali ključevi. Morao se vratiti u stan, kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz kola. Katastrofa!!!! Dobro sine, neću ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovde pre nas živela, uzela je broj sa zida i ponela ga sa sobom. Ako vidiš Margarit, pozdravi je, ako je ne vidiš, nemoj joj ništa govoriti. Mama, koja te voli! P.S. Htela sam da ti pošaljem nešto para, ali sam već zatvorila koverat.

    Odgovori
  2. Savet:"Pazi sa kim spavas?"Oprosteno i zaboravi jer niste znali! Sve nesvesno se oprasta! Sto se tice svog identiteta ,potrazi svoje najblize ,pre svega majku (DNK)!!!...

    Odgovori

Ostavite komentar