Mnogi NIKADA nisu čuli ovaj govor patrijarha Pavla: Opisao je ljudima pravu istinu o SMRTI, znao je sve!

Njegove reči oteraće vas od najvećeg greha, konačno ćete spoznati istinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/AGAPE

Patrijarh Pavle bio je jedan od omiljenih patrijarha, poglavara Srpske pravoslavne crkve. Njegove reči mnogi vernici pamte i danas, mnogi su u njegovim govorima nalazili lek za svoju dušu.

Upokojeni srpski patrijarh je jednom prilikom govorio o odnosu vere i boelsti, opisao je kako da čovek prevaziđe “moderne bolesti” narkomanije i alkoholizma, kao i depresije i krize identiteta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Greh je ono što donosi smrt, bolesti su vesnici smrti, savlađujući to doći ćete do toga da imate mir sa Bogom, a onda ćete imati mir i u duši a to sve će utiče na zdravlje i telo. Stradanje bez smisla ne može čovek da prihvati, ako ne nađete pravi smisao čovek neće moći da živi  – govorio je patrijarh Pavle.

Ovaj govor patrijarha Pavla je manje poznat široj javnosti, mnogi nikada nisu čuli kako je pričao o smrti, njegove reči oteraće vas od najvećeg greha, konačno ćete spoznati istinu.

MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo ko je pokušao da smesti aferu “Jovanjica” Andreju Vučiću!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Da smrt je greh,to pise u Novom Zavetu,ali veliko AlI,ISUS JE NA KRSTU POBEDIO SMRT,za nas!!! Sa verom u Hrista Isusa,Sina Bozjeg, pobedjujemo smrt i pripada nam zivot vecni!!!

    Odgovori

Ostavite komentar