Đokići iščezli zbog duga od 100.000 EVRA? Misterija nestanka porodice iz Aleksinca: Ima nekoliko VERZIJA

Osnovna je dilema da li je porodica bila primorana da napusti „pasat“

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Policija već pet dana traga za vlasnikom menjačnice Goranom Đokićem, suprugom Gordanom i ćerkom Lidijom, sumnja se da je Goran pozajmio veliki
novac čoveku koji nije mogao da mu vrati

U porodicama Ðokić i Aritonović, kao i u aleksinačkom kraju, i dalje traje misterija nestanka vlasnika menjačnice Gorana Ðokića (57), supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), kojima se 26. septembra izgubio svaki trag.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pripadnici MUP Srbije i ronioci Žandarmerije vršili su juče opsežnu potragu za porodicom Ðokić, ali do zaključenja ovog broja nisu ih pronašli. Podsetimo, Ðokići su u nedelju bili kod baka Stojanke u selu Moravac, a onda su se „pasatom“ uputili ka Aleksincu. U tom trouglu između Moravca, Žitkovca i Aleksinca im se gubi trag.

Kako se saznaje, postoji nekoliko verzija njihovog nestanka, a jedna od njih je i dug.

– Prema izvoru iz istrage, Goran je jednom čoveku pozajmio oko 100.000 evra za određenu kamatu. Taj čovek, navodno, nije mogao da mu vrati pare. Istraga ide u tom smeru da ih je dužnik možda oteo… Ostale verzije su da su eventualno doživeli saobraćajku i sleteli s puta u neku provaliju ili u Bovansko jezero. Takođe, u opciji je i verzija da su se negde sklonili u strahu od dužnika – priča izvor i dodaje:

– Goran je ranije bio na meti lopova, ali nikada se nije dogodilo nešto slično. Prekontrolisane su sve kamere u Aleksincu, ne samo za tu noć već i za nekoliko dana unapred. Operativci su složili mozak s kim je Goran kontaktirao prethodnih dana, ko je znao da je u Moravcu kod majke i imaju čak pretpostavke gde je nestao njegov „pasat“ – rekao je on.

Kontrolišu se granični prelaz, a počela je i pretraga okoline i Bovanskog jezera. Osnovna je dilema da li je porodica bila primorana da napusti „pasat“…

Juče ujutru u kući Ðokića bila je policija. Kako se saznaje, dva puta je pregledan stan u potrazi za bilo kakvim tragom koji bi ukazao na to gde se Gordana, Goran i Lidija nalaze već četiri dana. Međutim, u njihovom domu nije uočeno ništa neobično, niti išta što bi ukazalo na to šta se s njima dogodilo.

– Goranova majka, baka Stojanka, cele noći je preplakala za sinom, snajom i unukom. U strašno smo teškom stanju. Čekamo da nas obaveste kada budu nađeni – rekla je njihova rođaka Verica Ðokić. Ona je prekjuče prijavila nestanak cele porodice.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar