“Nadam se da imate jak stomak”: Prodavačica u prodavnici polovne robe šokirala otkrićem šta ljudi donose

Smučilo joj se sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/ashandchelslifestories

Jedna prodavačica iz objekta humanitarne trgovine polovne odeće otkrila je u postu na TikToku kakve sve stvari dobija od ljudi.

Iako oni koji donose svoju iznošenu garderobu znaju da će je neko drugi odenuti, ne libe se da je daju u kesama u užasnom stanju. O tome šta sve donose, da i ne pričamo.

– Nadam se da imate stomak za ovo. Dobijamo gaćice sa tragovima izmeta, zatim donji veš sa rupama, dakle pocepan, a neretko i sa prljavim područjem oko prepona. Molim vas, pre nego što nam donesete svoju garderobu, zapitajte se da li bi ste je vi nosili da je dobijete od nekog – kaže TikTokerka.

Potom je rekla da je došla na sjajnu ideju.

@ashandchelslifestoriesPart one of what charity shops want as your donations and what you can shove up your….thank you♬ original sound – Ash&ChelsLifeStories

– Budući da radim u humanitarnoj prodavnici polovne odeće, zašto ne bih navela stvari koje su prihvatljive i koje nisu pa da ne moram provesti 95 posto svog dana do grla sa pantalonama sa tragovima izmeta. Znate šta, samo ih bacite u smeće, nisam vaša žena. Šta mislite da ćete postići? Donirate ih i mislite da ću ih ja prati, njušiti? Ne, neću. Baciću ih u smeće i plakati jer sam upravo dotakla vaše intimne delove – kaže ona i dodaje:

– Ne želimo donje rublje s rupama koje ste nosili poslednjih 18 godina. Prihvatamo sačuvanu garderobu, ali ne one stare s rupicama na preponama – kaže ona.

Njen snimak pogledan je puno puta a komentari su bili u skladu sa temom. Mnogi su se pronašli u tome, pa su otkrili da su i oni viđali takve gadosti kod svojih prijatelja koji vole da nose stari i prljav veš.

MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo ko je pokušao da smesti aferu “Jovanjica” Andreju Vučiću!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Sva odeća koja stiže iz Nemačke a koju donose naši gastarbajteri je veoma lepo oprana i miriše na Nemački prašak .

    Odgovori

Ostavite komentar