OBJEKTIV OTKRIVA

PERVERZNI bal Pajtića kod Đilasovog advokata: Pod SABLASNOM maskom plesao sa devojkama uz kavijar (FOTO)

Na fotografijama kojima se i sam Kovačević pohvalio vidi se deo atmosfere sa ove opskurne proslave

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Perverzni bal pod maskama u superluksuznom dvorcu koji drži advokat Dragana Đilasa, gde se u društvu pohotnih omladinaca nalazi Bojan Pajtić, nije scenario za visokobudžetni porno-film, već stvarnost koja se nedavno odigrala u Srbiji.

U mirnom banatskom mestu Padej, gde se nalazi kaštel (dvorac) Šulhof, a čiji je suvlasnik novosadski advokat Srđan Kovačević, inače jedan od pravnih zastupnika lidera Stranke slobode i pravde, organizovao je parti u kome su se izvodile razne bahanalije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako i priliči žurkama namenjenim tajkunima i ekstremno imućnim predstavnicima javne scene, od izvora koji je odlično upoznat sa tim šta se tačno dešavalo na ovoj žurki saznali smo da su se cele večeri točila samo najskuplja šampanj vina, a za jelo služili kavijar i tartufi.

Foto: Instagram/Printscreen

Na fotografijama kojima se i sam Kovačević pohvalio na Instagramu vidi se deo atmosfere sa ove opskurne proslave.

Prema saznanjima Objektiva, pod sablasnom maskom klovna, na jednoj od fotografija koju je podelio Kovačević uslikao se glavom i bradom Bojan Pajtić! Obučen u crno odelo sa sabljom u desnoj ruci, nekadašnji lider Demokratske stranke pozirao je pored dve nepoznate devojke, od kojih je jedna u luksuzni dvorac došla maskirana u Kleopatru, a druga u brkatog muškarca.

Foto: Instagram/Printscreen

Međutim, kako saznaje naš list, Pajtić se samo fotografisao sa pripadnicama lepšeg pola, dok su mu u luksuzno opremljenim sobama iz pretprošlog veka društvo pravili mladići obučeni kao da pevaju u Horu bečkih dečaka!

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

NASTAVAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 1. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar