DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 1. oktobar: BLIZANCI mogu imati komplikovanu komunikaciju sa partnerom, VAGA nema vremena za emocije

Jarac je preokupiran planovima za proširenje posla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Rahul Pandit

OVAN

Ako možete udaljite se od laptopa. Izađite napolje i uhvatite malo svežeg vazduha, može vam prijati. Ponavljate greške i ispravljate već urađene projekte. Na polju ljubavi niste u dobrom elementu jer ste zahtevni i veoma nezgodni. Upala grla.

BIK

Iako ste najuporniji znak zodijaka danas vam to neće puno pomoći u poslovnim akcijama. Nemojte biti tvrdoglavi ako ste napravili propust ili grešku. Ispravite je uz pomoć saradnika. Vaši pokušaji da napravite bolji odnos su nespretni. Zdravlje dobro.

BLIZANCI

Ne zapostavljajte vama nevažne stvari na poslu da biste bili brzi. One mogu postati kočnica u realizaciji poslovnog projekta. Danas postoji odeređeno nerazumevanje u komunikaciji sa partnerom. Čuvajte se vrebalnog rata. Odlično zdravlje.

RAK

Ako ste preduzetnik očekujte probleme u administraciji. Na poslu kočnice i zastoji su danas izvesni. Upotrebite svu snagu protiv ljubomore i posesivnosti koja vas obuzima. Nemate prave informacije i možete pogrešno reagovati. Obnovite imunitet.

LAV

Zapostavili ste neurađene zadatke i to vam sada može napraviti zastoj na poslu. Ublažite poslovne probleme završavanjem zaostalih “repova” iz prošlosti. Imate bolje razumevanje i komunikaciju sa partnerom, ali još niste izašli iz krize. Solidno zdravlje.

DEVICA

Vaš fokus sa poslovog planiranja polako se pomera na finasije. Imate velike zahteve od sebe i drugih, a niste to pokrili sa novcem. Ako imate novog partnera pokazaće razumevanje za vaše nesmotreno ponašanje. Nemate većih zdravstvenih tegoba.

VAGA

Vodite se razumom a ne osećanjima kada je poslovna aktivnost na redu. Nemate vremena za emocije. Ljubavni izazovi su veliki, a vaše srce je još veće. Zato imate šanse da vam dan prođe intezivno u nežnosti i ljubavi. Veliki pritisak izaziva stres.

ŠKORPIJA

Kratkotrajni pad prometa i umanjena zarada će vas baš iznervirati. Zato nema potrebe da ulazite u sukobe sa osobama koje vam nisu krive. U ljubavi uložite posebne napore da vaši postupci budu vođeni glavom, a ne emocijama. Zdravlje dobro.

STRELAC

Nisu visoke šanse za napredak i povećanje plate, ali za nove poslove jesu. Imate šanse da uvećate posao sa jednim dogovorom. Kada vam je lepo u ljubavi nemojte se uljuljkavati. Ništa nije večno ako ne uložite razumevanje. Akutna temperatura.

JARAC

Planirate proširenje posla, nemate razloga da čekate. Merkur je retrogradan i očekujte spore rezultate. Danas se možete braniti od neosnovanih optužbi od strane emotivnog partnera. Nemojte misliti da nema materijala za svađu. Nemate veće tegobe.

VODOLIJA

Ne bežite od autoriteta u odnosu sa drugim saradnicima. Pokažite svoj stav koji je potpuno normalan. Pokušajte da ne mislite da bi nešto pošlo dobro da niste propustili priliku. Ne bi, jer prava ljubav nikada ne promaši. Odlično zdravlje.

RIBE

Pokrenuli ste nešto novo i to vam zaokuplja veliku pažnju. Nastavite sa svojim idejama jer su neobične i dobre. U ljubavi pokušajte da savladate prepreke koje sami postavljate u svojoj glavi. Zaslužili ste da se opustite. Nemate hronične tegobe.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar