Monika Beluči danas puni 57 godina: Kao mala nije bila naročito LEPA, a sada joj se mnogi DIVE

Godinama je simbol lepote

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: James McCauley / Shutterstock Editorial / Profimedia

OItalijanska glumica Monica Beluči danas, 30. septembra, slavi 57. rođendan, a za nju su godine samo broj, sudeći po vanvremenskoj lepoti.

Atraktivna crnka, koja zazire od estetskih operacija, s godinama se nije mnogo promenila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je jednom rekla, lepotu treba iskoristiti, a onda je prokomentarisala život nekih lepih ljudi.

– Lepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš je iskoristiti. Osećam se dobro i ugodno u svojem telu, ali ne zbog toga što sam lepa. Poznajem mnoge lepe ljude i njihovi su životi užasni. Jako su nesigurni u sebe. Srećna sam što sam voljena i što imam divnu porodicu – izjavila je jednom prilikom Monika, koja lepotu može zahvaliti isključivo genima.

– Ne vežbam, ne trčim, volim puno da jedem, jednostavno rečeno – lenja sam! I od toga ne bežim – rekla je Beluči.

Foto: Stefan Filipović

Ova Italijanka, rođena je 30. rujna 1964. godine u gradiću Čita di Kastelo u pokrajini Umbrija, kao ćerka jedinica u maloj, skromnoj porodici. U detinjstvu je često gledala filmove Sofije Loren i maštala o glumačkoj karijeri.

Njen otac izjavio je da kao mala i nije bila nešto lepa ali, ulaskom u tinejdžerske godine, pretvorila se u pravu lepoticu.

U svet šou-biznisa Monika je ušla pre više od 40 godina. Karijeru modela započela je s nepunih 16, a kasnije se okrenula glumi i ostvarila svetsku slavu kroz veliki broj ozbiljnih uloga.

S obzirom da joj je hobi postao unosan posao, Beluči je odustala od fakulteta i ispisala se sa studija Prava u Peruđiji. Još 1988. godine preselila se u Milano i sklopila ugovor s modnom agencijom Elite i snimala za svetski poznate brendove kao što su Dolce&Gabbana i Dior.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar