Tadić dobro unovčio svoje predsednikovanje: Sada je u Uzbekistanu našao još jedan priliv novca (FOTO)

Da je bivši predsednik Srbije dobro unovčio svoje predsednikovanje dokazuju i nedavne delegacijske posete ove kompanije Uzbekistanu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić postao je savetnik multinacionalne telekomunikacione grupe VEON u čijem sastavu posluje i ruski mobilni operater “Beeline”.

Da je bivši predsednik Srbije dobro unovčio svoje predsednikovanje dokazuju i nedavne delegacijske posete ove kompanije Uzbekistanu u koji je u više navrata putovao Boris Tadić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, VEON grupa proširila je svoje poslovanje upravo u Uzbekistan, a na čelu delegacije je Boris Tadić koji je deo njihovog novog rukovodstva, a sa njim je u posetu Uzbekistanu putovao i izvršni direktor Kaan Terzioglu koji je tom prilikom otkrio koliko novca će kompanija u kojoj sada radi Tadić dati stranoj zemlji.

– Ove godine planiramo da uložimo oko 50 miliona dolara u infrastrukturu kompanije i nadam se da će to biti dobar doprinos razvoju industrije, jer digitalizacija za Uzbekistan postaje sve realnija u smislu njene implementacije. I drago nam je što ćemo biti deo ove transformacije – rekao je Terzioglu.

Foto: Printscreen

Očigledno je da se Boris Tadić veoma dobro snašao i da je tokom svog predsednikovanja naučio kako da najbolje iskoristi svoj “zanat”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar