Muž je srećan jer vodim ljubav sa drugim muškarcima, on je meni veran, a 2 stvari nikad ne radim (VIDEO)!

Njih dvoje su na neobičan način ispunili svoje maštarije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok/raesintx

Re Nemecki (22) je na Tik Toku objavila video u kojem objašnjava da redovno vodi ljubav s drugim muškarcima, i da je njen suprug oduševljen zbog toga.

Ona dodaje da ju je on čak nagovorio na to kako bi ispunio svoju najveću fantaziju pod nazivom “hotwifing” – u osnovi muž ohrabruje suprugu da ima seksualne odnose sa drugim muškarcima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nemecki kaže da želi da podigne svest o tome, jer ovakvi životni scenariji su još uvek veliki tabu u društvu.

– Moj muškarac mi je više od godinu dana predlagao da spavam s drugima, ali ta ideja mi se u početku nije sviđala. Predložio mi je “hotwifing”, a to obično ne biraju žene, već muškarci. To je tehnički njegova fantazija. Ušla sam u to jer sam želela da ga usrećim, kao što i on mene čini srećnom – objasnila je Re.

Pogledajte video u kojem ona objašnjava šta je “hotwifing”:

@raesintxReply to @linds.ariel ##hotwifing ##hotwife ##swinger ##swingerslifestyle ##swingertok ##polygamy♬ original sound – Rae

Ona naglašava da je poslednja reč uvek njena, i da ona bira s kim će završiti u krevetu. Ne smatra to što radi preljubom.

– Ako je to sporazumno, to onda nije afera. Ja se na kraju vraćam mužu i znam da on je srećan što to radim, pa me to čini srećnom – napominje Nemecki i dodaje da joj je suprug veran, i da on nema želju da spava s drugim ženama.

Kada su počeli da pristižu komentari tipa: “To sigurno radiš jer suprug ne može da te zadovolji u krevetu”, ona je uzvratila to nije tačno i da od muža dobija sve što joj je potrebno, i da je ovo samo zabavna fantazija koja dodatno upotpunjuje njihovu vezu.

Muškarce s kojima spava bira na Tinderu, a njen muž nije upoznao nijednog od njih, i to je prvo pravilo kojeg se pridržavaju.

Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Uz ovu maštariju, ostvarili su još jednu – i sada često zajedno posećuju svingerske klubove.

– Većina moje porodice zna da imam nekonvencionalan brak, jer sam im to rekla. Većina njih me prati za Tik Toku. Niko od njih nas ne osuđuje. O tome ne razgovaramo kad se nađemo, ali, da, oni to znaju – rekla je ona.

A drugo pravilo je da veoma retko ima polne odnose više puta s istim muškarcem, možda i zbog toga da bi izbegla mogućnost da se to pretvori u nešto više osim čistog seksa. Doduše, Re tvrdi da to ne može da se dogodi jer, kako kaže, supruga previše voli.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar