Don Karlo zakukao posle senzacionalnog poraza: Naročito ga je razočarao jedan akter meča

Nije nezadovoljan igrom svojih izabranika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Fudbaleri Šerifa napravili su istorijski podvig sinoć u Madridu, pošto su savladali Real 2:1 u drugom kolu grupne faze Lige šampiona.

Trener “kraljevskog kluba” Karlo Anćeloti posle meča osvrnuo se na ponašanje četvrtog sudije, Brama van Drišea, sa kojim je Italijan na kraju duela ušao u raspravu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bila je to lična stvar između mene i četvrtog sudije. Rekao sam mu da mi je ovo bila 130. utakmica u Ligi šampiona i da me je prvi put tako mlada osoba tretirala sa toliko nepoštovanja. Kako bilo, ne želim da ulazim u detalje suđenja – naglasio je Anćeloti na konferenciji.

Za razliku od suđenja i ophođenjem prema njemu, igrom svojih izabranika bio je zadovoljan. Toliko da je istakao kako je njegov tim nezasluženo poražen večeras.

– Detalji su nas koštali utakmice i to bi mogla da bude dobra lekcija za budućnost. Bio je ovo poraz koji nismo zaslužili. Zabrinuti smo jer sa načinom na koji smo igrali mogli smo da osvojimo tri boda. Ali mnogo više smo tužni zato što mislim da je tim odigrao dobro. Igrali smo sa dosta intenziteta i požrtvovanja – zaključio je Don Karlo.

Kada je najpotrebnije – Leo Mesi: Prvenac Argentinca za PSŽ i to protiv Sitija! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar