Muž hoće da mu žena SPAVA s drugim muškarcima: “Brak nam je SAVRŠEN, on mene nikad nije prevario” (VIDEO)

Ona je dosad imala tri partnera van braka i to samo po jednom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok

Britanka Raj Nemecki (22) otkrila je putem društvene mreže TikTok jednu šokantnu stvar vezano za svoj brak i intimne odnose.

Naime, ona je otkrila čitavom svetu da živi u otvorenom braku sa svojim mužem, što znači da ima seksualne odnose sa drugim muškarcima, a ono što je posebno iznenađujuće jeste da je to na njegov zahtev.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Raj je sebe opisala terminom “vrela žena”, što je postao uvreženi naziv za pripadnice nežnijeg pola koje u svojim vezama funkcionišu na taj način. Upravo je ta mlada Britanka, koja se već ostvarila i kao majka, objasnila šta taj termin tačno podrazumeva u praksi.

– Ova tema je i dalje tabu i niko o tome ne želi da razgovara otvoreno, ali znam dosta parova koji žive na taj način. Imamo srećan brak, on je srećan jer ja spavam sa drugima – istakla je Raj u jednom od video-klipova na TikToku, a zatim otkrila kako je sve počelo.

– Duže od godinu dana mi je “nudio” da počnem da se viđam sa drugima i prvo mi je bilo mnogo neprijatno. Posle nekog vremena sam ipak pokušala samo zato što sam znala da će to njega da usreći i dopalo se i meni. Termin vrela žena inače znači da to nije izbor partnerke, već partnera. To je neka vrsta muške fantazije – objasnila je mlada žena i napomenula da su se ona i njen suprug dogovorili da njen odnos s drugim muškarcima ne ide dalje od uobičajenog seksualnog odnosa.

– Uvek sam ja ta koja bira partnere i to onda kada sam raspoložena za to. Ako se muž složi sa tim, to onda nije prevara i nije ništa različito od odnosa koje sam imala kada sam bila slobodna. Razlika je u tome što se posle seksa s drugim muškarcem uvek vraćam svom mužu i znam da smo oboje srećni – istakla je ona i odgovorila na brojne kritike da se viđa sa drugim jer njen “muž nije u stanju da joj pruži ono što ona želi”.

– On je najbolji muškarac u krevetu kog sam ikad imala i ovo što ja radim ne utiče na našu vezu negativno ni u kom slučaju. Čak suprotno – poručila je Raj.

@raesintxWe obvi did not practice ?♬ Linda And Heather Theme Song – nooneinparticular

Inače, njen muž nikad ne upoznaje muškarce sa kojima se onav viđa, a koje najčešće upoznaje preko društvene mreže Tinder. Međutim, par često zajedno posećuje svingerske klubove i tada i zajedno učestvuju u odnosima s drugima.

– Mi smo kao i bilo koji drugi, prosečan mladi par roditelja. Ovo nas je samo učinilo snažnijim i srećnijim – dodala je Raj i otkrila da detalje iz njenog nekonvencionalnog braka znaju gotovo svi članovi njene porodice koji je i prate na TikToku.

– Niko nas ne osuđuje. Jeste da ne pričamo o tome, ali da, znaju – rekla je Raj odgovarajući na pitanje jednog od pratilaca na TikToku.

Ona je dosad imala tri partnera van braka i to samo po jednom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Insidexpress

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar