“Grobari” su ljuti zbog bivšeg igrača Partizana: Stanojević otkrio nepoznate detalje i zapušio im usta!

Sada je sve jasno zašto Fića nije igrao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Odlazak Filipa Stevanovića iz Partizana i dalje boli mnoge navijače Partizana, pa je jedan od njih odlučio da pita Aleksandra Stanojevića šta se desilo za mladim fudbalerom.

Fudbaler Mančester Sitija, na pozajmici u Herevenu, nakon odlaska iz Humske je otvorio dušu i rekako kako klub nije bio fer prema njemu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Evo šta kaže Stanojević o ovoj temi:

– Otišao je sa nekom gorčinom i nezadovoljan. Ja to znam. Pošto pričaju da sam Falijev čovek, on je njegov igrač. Opet pričam o teorijama zavere, da sam član albanske mafije, da Falji upravlja sa mnom, a eto jedini Faljiev igrač je Fića, a otišao je nezadovoljan. Fića se ugojio pet, šet kilograma u tom nekom periodu kada nije bio u formi. Verujte mi. Lično sam mu to rekao, “ti si već potpisao, ti si se ugojio, tebe ništa ne interesuje, ali što si Partizanovo dete, stavljaću te da igraš i da ulaziš”. Ja nemam nikakvih problema, ali on nije zaslužio da bude u 18. Onda je sredio svoje telo, međutim, tada je dolazio derbi, a meni je život u pitanju. On se zbog toga najviše naljutio, ali ja tada nisam razmišljao ni o njemu ni o sličnim stvarima. Zašto bih ga ja sklanjao? Ja da sklanjam dečka koji je potpisao za Mančester Siti, dete Partizana? Kome to treba?! To je užas. Nisam hteo da imam taj žig. Zovite malog Čolića, malog Stojković, isto će vam reći, isto su nezadovoljni, ali pitajte Jovića i Terzića sada. To je tako u fudbalu – rekao je Aleksandar Stanojević.

Bonus video:

Stanojević zaplakao na susretu sa navijačima: Trenera Partizana slomile emocije (VIDEO)

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar