Brat Tome Zdravkovića u KRITIČNOM stanju: Imao tešku operaciju – kola Hitne pomoći u PRIPRAVNOSTI

Oglasio se Ivanov sin i otkrio detalje zdravstvenog stanja svog oca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Javnosti su nadaleko poznata dva brata Toma i Novica Zdravković, koji su svojim načinom života napravili čudo.

No malo ko zna za njihovog trećeg brata, koji već uveliko snažno gazi devetu deceniju života, a živi u Pančevu. Ivan Zdravković bio je nekadašnji službenik jugoslovenske carine, koji je već odavno otišao u penziju. Ivan je imao tešku operaciju, bio je do nedavno u bolnici, a kola hitne pomoći stalno su u pripravnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sin Ivana Zdravkovića nije želeo da priča za medije, ali je otkrio kako se njegov otac sada oseća, nakon što je izašao iz bolnice, gde je imao ozbiljnu operaciju.

– Nemate razumevanja, ja razumem vaš posao, imamo čoveka sa slomljenim kukom od 90 godina, molim vas razumite, nije trenutak zaista. Čovek ima 90 godina, slomio je kuk, šta mislite kako se oseća – poručio je sin Ivana Zdravkovića za “Republiku”.

Potom se odazvala i Desanka, inače, Ivanova bliska prijateljica, koja živi sa njim u porodičnom stanu u Pančevu. Desanka je prokomentarisala i dala izjavu u kakvoj je stanju njen prijatelj Ivan, o kom ona svakodnevno brine i vodi računa.

– Ivan je nepokretan, operisan je kuk, stanje mu je kritično. Sin Miki je non-stop tu, presvlači oca, brine o njemu! Miki je po ceo dan tu, pomaže nam oko svega u stanu – objasnila je Desanka.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Republika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar