Predsednik Vučić primio ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata Mubaraka Al Daherija (FOTO)

Predsednik Vučić i ambasador Al Daheri su ovom prilikom razgovarali o daljem razvoju bilateralnih odnosa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printskrin

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata Mubarakom Al Daherijem, koji mu je preneo pozdrave šeika Mohameda bin Zajeda, uz poziv da prisustvuje otvaranju “Nedelje održivosti 2021” početkom naredne godine u Abu Dabiju.

Predsednik Vučić je, uz zahvalnost i pozdrave šeiku Mohamedu, sa zadovoljstvom prihvatio poziv da učestvuje na toj manifestaciji, posvećenoj razvoju tehnologije i veštačke inteligencije i njihovoj primeni u različitim sektorima privrede i drugim sferama života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik Vučić je čestitao rukovodstvu i građanima UAE na uspešnoj organizaciji Svetske izložbe EXPO 2020, koja će ove sedmice biti otvorena u Dubaiju. Dvojica sagovornika su se saglasili da je i ova prestižna manifestacija potvrda visokog ugleda i sve većeg uticaja UAE u svetu.

Šta je Vučić rekao Stoltenbergu? Ako krene POGROM Srba i NATO ne reaguje za 24 sata, Srbija HOĆE!

Predsednik Vučić je, imajući to u vidu, rekao da je zahvalan šeiku Mohamedu, za kojeg ga veže iskreno prijateljstvo, što posvećuje pažnju razvoju odnosa Srbije i UAE.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


Predsednik Vučić i ambasador Al Daheri su ovom prilikom razgovarali o daljem razvoju bilateralnih odnosa i potencijalima za saradnju u različitim oblastima, konstatujući da zajednički projekti Srbije i UAE značajno doprinose ekonomskom razvoju naše zemlje. Predsednik Vučić je rekao da je ponosan na napredak projekta Beograd na vodi, koji je postao simbol glavnog grada.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar