Seka Aleksić za rođendan SINA izdvojila 5.000 evra: Sve je bilo u znaku njegovog omiljenog JUNAKA (FOTO)

Nije štedela novac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Stariji sin poznate pevačice Seke Aleksić proslavlja peti rođenda, a tom prilikom ponosna mama priredila je rođendan za pamćenje.

Seka je, kako piše “Informer” potrošila 5.000 evra za proslavu rođendana starijeg sina Jakova koju je organizovala u svojoj kući u Staroj Pazovi. Na spisku zvanica našli su se njeni prijatelji, članovi porodice, slavljenikovi drugari, ali i brojni super junaci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Seka je dugo razmišljala na koji način da obraduje Jakova, pa je došla na ideju da proslava bude u znaku Spajdermena, jer ga on obožava. Napravila je čitav mali grad za decu, a cela proslava koštala je oko 5.000 evra – otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

-Samo torte (šest komada) su koštale oko 1.000 evra. Seka je angažovala i animatore, koji su bili obučeni kao Spajdermen. Tražila je od njih da osmisle razne igre za decu, pa su se tako mališani oprobali i u penjanju konopcima. Na rođendanu je bila i ogromna kuća na naduvavanje sa likovima iz crtanog filma Patrolne šape koja se najviše dopala sekinom mlađem sinu – rekao je izvor.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar