SKUĆILI SE

Kaća Grujić i Gobeljić kupili STAN od 400.000 evra u EKSKLUZIVNOM naselju? Evo ko su im komšije

Pevačica je imala i neke posebne zahteve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/ G.G.

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić nedavno su se venčali u tajnosti, a uskoro će postati i roditelji devojčice kojoj će dati ime Katja.

Njih dvoje sada su kupili i stan u kome će graditi svoje porodično gnezdo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kaća i Marko su kupili prostran stan od stotinak kvadrata u sve popularnijem ekskluzivnom naselju gde već žive Saša Kovačević, Milica Pavlović, Steva Anđelković, Milica Todorović, Filip Krajinović i mnogi drugi, s tom razlikom što su se oni odlučili za nekretninu koja se nalazi u kuli ovog kompleksa – rekao je izvor za Alo.

– Za ovaj životni prostor iskeširali su sumu od 400.000 evra. Stan ima dva kupatila s italijanskom keramikom i sanitarijama od kojih je jedno vezano za njihovu spavaću sobu, prostran dnevni boravak sa spuštenim plafonima, dve spavaće sobe, dečju sobu, posebnu prostoriju za garderober i terasu koja se prostire duž celog stana. Kupili su čak i dva garažna mesta jer svako od njih ima svoj automobil – priča izvor dalje.

Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

– Kaća je imala ideje vezane za svoj novi životni prostor. Investitori su joj naravno izašli u susret, a baš to je i podiglo cenu stana. Posebne zahteve imala je što se tiče rasvete u stanu, a najviše pažnje posvetila je sređivanju sobe za svoju mezimicu – priča dalje ova osoba za pomenuti medij.

Kako kaže, za kupovinu ove nekretnine bila je presudna lokacija.

– Kaća je dosta zauzeta, a uz sve to je kupoholičarka i ima bogat društveni život. Kula na Novom Beogradu je savršeni izbor jer se u okviru nje nalazi i tržni centar, teretana, velnes centar, bioskop, restorani… pa će joj praktično sve biti nadohvat ruke i na dva-tri koraka od porodičnog gnezda – zaključuje izvor Aloa.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar