DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 27. septembar: DEVICA razmišlja o jednom telefonskom pozivu, OVNU stižu ljubavne promene

Strelac je danas suviše samokritičan, Vaga očekuje bitne poslovne vesti od nadređenih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Nikave male promene neće zadovoljiti sve današnje poslovne apetite. Vi želite sve, odmah i sada, i veoma ste nestrpljivi. Puni ste ambicije. U ljubavi računajte na neočekivane promene koje će vam dati emotivni partner. Nemate tegobe sa zdravljem.

BIK

Ako treba da podsetite neke osobe na svoje talente, uradite to danas, imate povoljne aspekte. Nikada ne znate ko može da vas podrži i pruži finasijsku potporu. Na emotivnom planu naučite da slušate svoju intuiciju, nepogrešiva je. Odlično zdravlje.

BLIZANCI

Poštedite sebe od poslovnih preteranih aktivnih i bizarnih situacija. Niste našli svoje nerve na ulici. Imate dobre predispozicije da ulepšate dan i sebi i emotivnom partneru. Pokušajte da iskoristite svoje slobodno vreme. Solidno zdravlje.

RAK

Vreme je da se malo smirite i odlučite o pitanjima svojih budućih poslova ili hobija. Ne možete stalno razmišljati i biti bez akcije. Vaša borba između emocija i volje traje dosta dugo. Opredelite se za emocije. Nemate veće zdravstvene tegobe.

LAV

Stres je danas vaš verni pratilac i zato trpite veliki pritisak. Niste sami u poslu pa podelite bar neke obaveze. Neke zakulisne igre koje ste otkrili su samo kap u moru vašeg ljubavnog života. Pred vama je novi početak. Zdravlje je dosta dobro.

DEVICA

Može vas uznemiriti jedan poslovni telefonski poziv. To će uticati na ceo tok događaja tokom današnjeg dana. Čudno ponašanje partnera direktno vas vodi u neke zabranjene vode. Želite da uđete u ljubavnu avanturu. Vaše stanje zdravlja je dobro.

VAGA

Čekate mišljenja kolega ili nadređenih i veoma je važno šta ćete čuti. Nemojte da strepite, stižu dobre vesti. Emotivni partner može vas proglasiti velikim zlopamtilom. Nemojte stalno pozivati prošlost u vaš ljubavni život. Opšte stanje je dobro.

ŠKORPIJA

Možete trpeti neprestane zlonamerne napade, ali nećete uzvratiti istom merom. Ipak, saznaćete da niste u pravu u mnogim stvarima. Vaš partnerski odnos može ući u loše sate pa se možete osećati usamljeno i izgubljeno. Zdravlje je dosta solidno.

STRELAC

Privlače vas nove poslovne perspektive ali to nije dovoljno i da budete baš zadovoljni. Ako želite dostići sve planove potrudite se i da ih ostvarite. Proganja vas samokritika, pa ni sami sebi niste dovoljno dobri. Nemate tegobe u zdravlju.

JARAC

Nejasni ste drugima, ali što je gore i sebi. Niti znate gde ni šta da radite sa nekim poslovima koji su vas okupirali. U emotivnom odnosu danas vas zanimaju skrivene teme i tajne koje niste do kraja saznali. Ponašate se čudno. Odlično zdravlje.

VODOLIJA

Danas vas niko ne može uhvatiti ni za glavu ni za rep. Potpuno ste svoji, neobjašnjivi i čudni. Poslovne aktivnosti obavljate samo prva dva sata na početku radnog vremena. Možete imati problem sa pravnim pitanjima. Solidno je zdravlje.

RIBE

Najvažnije je da ste postigli unutrašnji mir, pa su vam i emocije stabilne. Poslovi su u svojoj poznatoj dinamici. Danas se sakrivate od sveta i bežite od problema, a u mislima ste potpuno na nekom drugom mestu. Odlično je vaše zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar