Stručnjaci za odnose otkrivaju: Uz pomoć OVIH SAVETA, lako ćete zavesti ženu koja vam se sviđa

Saveti za jači pol

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Dešava se da muškarci ne znaju šta da rade kako bi zaveli ženu.

Nije dovoljno samo pozvati je na piće ili večeru, potrebno je da raspolažete veštinama flerta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nezgrapnim izjavama kao što su “Nemam gde da spavam, mogu li kod tebe?” sigurno nećete osvojiti nečije srce, objašnjava stručnjak za odnose Trejsi Koks.

– S obzirom da je flertovanje prvi korak koji će vam pomoći da zavedete ženu ako ste u lovu na novog partnera, vreme je da se usavršite u ovoj veštini. Naime, neki muškarci nemaju samopouzdanja, gube kontakt sa svojom seksualnošću i prestaju da šalju devojkama signale da ih žele, zbog čega ne mogu ni da ih zainteresuju. Takve tipove žene nazivaju “dobrim momcima”, a znamo kako oni obično završe – kaže Koks.

Flertovanjem pokazujete seksualni interes prema nekome. Da bi bilo uspešnom najvažnije je da znate šta “pali” u zavođenju.

Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

– Važno je da flertovanjem istaknete svoju vrednost, ali i vrednost devojke koju zavodite. Naučno je dokazano da životinje “flertuju” na svoj način kako bi privukle potencijalng partnera kad su seksualno spremne, a isto važi i za ljude – navodi ona.

Prilikom flretovanja najvažnije je ponašati se prirodno.

– Da biste zaveli nekoga, najvažnije je podstaći seksualnu napetost, a flertovanje je najbolji način da to postignete. Seksualna napetost može se definisati kao “postojanje nerešene seksualne vibracije u vazduhu”. Ako ne postignete seksualnu napetost, šanse da ćete nekoga zaludeti vrlo su male. Flertovanje jača privlačnost i njime partneru dajete do znanja da vas privlači, što vam može pomoći u postizanju vašeg nauma – objašnjava Kojs i dodaje da je ključ u izazovu.

Foto: Shutterstock

– Njime zapravo izazivate partnera. Privuče li je vaša seksualna vibracija, vrlo verovatno da će nastaviti flert – tvrdi.

Dodaje da je kod flertovanja najvažnije kako komunicirate. Nije važno samo šta kažete, nego i način na koji to kažete.

– Vrlo je važno da pripazite na govor vašeg tela. On mora preneti partneru poruku da vam se sviđa. Seksualnu napetost je važno stvoriti na zabavan način.

Dodaje da, osim toga, puno devojaka ne zna što zapravo želi, a to može biti velika prednost želite li nekog osvojiti.

– Više se potrudite oko devojke koja vam se sviđa, obasipajte je pažnjom i veće su šanse da će pasti na vas – zaključuje.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar