Puštam MUŽA da vodi ljubav s ljubavnicama, a kad bi znao šta radim svako veče dok on spava, ŠOKIRAO bi se

Nju zbog toga nimalo ne izjeda krivica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ania Powalowska / Free / Profimedia

Jedna Britanka je ispričala priču kako postoji nešto što ona već duže vreme krije od svog muža i nema nameru da mu prizna istinu.

– Ja najviše volim da gledam svog muža dok vodi ljubav s drugim ženama. I samo jedna stvar me uzbuđuje više od toga, a to je kada se noću iskradem i odem kod njegovog prijatelja, a onda imamo nezaboravan seks.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Njegov prijatelj živi dve kuće od nas i mi smo u ovoj vezi već dve godine. Ne želim svom mužu da priznam da svako veče idem kod njega, jer mene uzbuđuje kada znam da on ništa ne zna i da sve vreme bezbrižno spava u svom krevetu – objašnjava ona i nastavlja:

– Zbog toga nam se retko dešava da nam bude dosadno u krevetu, stalno otkrivamo nešto novo, a ja uvek imam želju da zadovoljim i svog muža. Nekada smo bili svingerski par i to je unapredilo naš život jer smo upoznali mnogo srećnih parova sa kojima smo vodili ljubav.

Foto: Shutterstock

– Oduvek nam je bilo važno da zadovoljimo i druge, a ne samo sebe. Međutim, od kada se prijatelj mog muža dosedilo blizu nas, ja uživam u tome da se svako veče iskradem kod njega kada muž legne da spava – završila je svoju priču.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, ekspresvesti.rs

Komentari (14)

  1. Čovek nije ni svestan koliko je ranjiv i nezaštićen ako ima sex bez obaveze i van braka. Lepo je dok sanjaš ali se probudis u kosmaru

    Odgovori
  2. Ljudi misle da će ih ovakve bombasticne avanture ispuniti, ali u sustini ih to iscrpljuje i uzima unutrasnju energiju

    Odgovori

Ostavite komentar