DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 26. septembar: VAGA je previše pasivna danas, a JARAC zaokupljen poslovima koje dugo odlaže

Blizanci su zakazali kafu sa dugogodišnjim prijateljem i jedva čekaju susret

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Najviše vas zanimaju finasije i tokovi novca. Sopstveni krediti su vam okupirali misli. Pokušavate da nađete najbolje opcije da dođete do novca. Prilike za nove avanture i ljubavne dogašaje danas će imati svoj put do vas. Zdravlje veoma dobro.

BIK

Danas vas zanimaju sve druge firme i tuđe poslovanje. Zato se bavite tuđim prognozama u poslovnim aktivnostima. Ako vam nije stalo do površnih zadovoljstava i ne volite da gubite vreme na nebitne osobe posvetite se sebi. Odlično je zdravlje.

BLIZANCI

Krećete u napad da sve poslove završite što pre. Zakazali ste kafu sa dugogodišnjim prijateljem i jedva čekate susret. U ljubavi pletetete novu mrežu emocija oko partnera. Potpuno se menjate. Nemate većih zdravstvenih tegoba.

RAK

Moguće je da ćete upasti u haotične odnose na poslu. Sačuvajte svoj raspored da se ne izgubite u gužvi administracije. Vaši afekti optužbe na račun partnera neće vas učiniti srećnijim. Možete napraviti veći problem. Zdravlje je dosta solidno.

LAV

Možete snažno krenuti u nova poslovna osvajanja jer vam je energija na veoma visokom nivou. U ljubavi imate volje da oprostite i zaboravite na problem koji je bio kamen spoticanja. Partner vas neće iritirati a ni zaboraviti. Veoma ste vitalni.

DEVICA

Danas se možete baviti tehnikama opuštanja jer vam je bitan unutrašnji mir, tako da od poslovne aktivnosti nema ništa. Pokušavate da objasnite partneru svoju ispravnost. Slaba je to verbalna igra jer će vas partner nadigrati. Odlično zdravlje.

VAGA

Pasivni ste i možete propustiti dobre poslovne prilike. Niko nije kriv što vas je uhvatila trenutna lenjost. Prestanite graditi odnose u ljubavi na krilima svoje moći. Niko ne želi toliko nadmoćnog partnera. Imate manji problem sa nesanicom.

ŠKORPIJA

Okruženi ste sa puno osoba u koje ne možete imati poverenja. Zato pazite šta govorite i kome poklanjate svoje vreme, poverenje i iskrenost. U partnerskim odnosima ste nervozni i razdražljivi bez jakog razloga. Nemate veće tegobe sa zdravljem.

STRELAC

Da biste uspeli u današnjem poslu potrebna vam je veća samodisciplina. Nemojte pribegavati nepravednim tehnikama poslovanja jer vam to može naneti veliku štetu. Ako ne znate tačno šta želite u ljubavi budite mmalo sami. Zdravlje veoma dobro.

JARAC

Poslove koje ste odlagali danas kucaju na sva vaša vrata. Zato zasucite rukave i krenite da rešavate te repove iz prošlosti. Potrebna je veća tolerancija u partnerskim odnosima da bi mogli da nastavite vezu. Solidno je vaše opšte zdravlje.

VODOLIJA

Da biste pokrenuli neki vama omiljen hobi potrebno je veliko odricanje. Pokušajte da se zamislite sa još dodatnih obaveza. Nemojte graditi bolju ljubavnu budućnost jer je važnije da gradite sjajnu sadašnjost. Odlično je opšte zdravlje.

RIBE

Nije vam stalo do bilo čijeg tuđeg mišljenja jer su vaši razgovori jednostrani. U ljubavi nemojte biti nametljivi jer ćete rasterati sve oko sebe, i potencijalne partnere ali i one koji su dugo pored vas. Nemate veće tegobe na polju zdravlja.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar