“Ona je osoba koju NIJEDAN muškarac nije priznao za SVOJU devojku”: Bukti rat bivših zadrugarki

Mina Vrbaški osula paljbu po Maji Marinković

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Foto: E-stock/I.Dobričić

Nakon što je Maja Marinković brutalno odgovorila Mini Vrbaški na izjave da je ona savetovala Marijani Zonjić da se u rijalitiju ”zakači” za Marka Janjuševiča Janjuša, bivša zadrugarka joj je uzvratila u svom stilu.

Naime, Maja je na Minine izjave odgovorila da je davno prestala da komentariše spletke devojke od 2.000 dinara, a sad se tim povodom oglasila Vrbaški i Marinkovićevoj poručila:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto:E-Stock/Caslav Vukojicic

– Prevario ju je dečko, koji joj nije dečko, a brani je dečko koji je spavao sa njom od dečka, koji je isto spavao sa njom, a nije joj dečko… Je l’ me za nju pitate? Pa šta reći o devojci koja je pokazala to što je pokazala, nekako mi je ispod časti, ali kad me već pitate reći ću vam ono što sam već i rekla, a to je da ona nema ništa svoje! Kopira druge devojke po oblačenju i stajlingu, prosto želi da bude neko drugi… Promenila je svoj lični opis za zadnje tri godine da ne liči na sebe što imamo prilike da vidimo po društvenim mrežama… Osoba koju nijedan muškarac nije priznao za svoju devojku, a kako imamo prilike da gledamo sada se svi ograđuju od nje… Prosto da nije smešno bilo bi žalosno – rekla je Mina.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar