Vidojković ponovo ZGROZIO Srbiju: Psovao majku Vučiću, a sad bi da dovede KOLJAČA Orića u emisiju (VIDEO)

Vidojković je u emisiji pročitao tvit u kojem jedan od gledalaca zamera zbog izbora gostiju i poručio mu ironično da očekuju da ugoste i koljača Orića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP / Profimedia,Pritnscreen

Marko Vidojković, autor emisije “Dobar, loš, zao”, koji je na televiziji Nova S, koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice ove partije Marinike Tepić, psovao majku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ponovo je zgrozio javnost u Srbiji. Naime, on je sa oduševljenjem je reagovao na predlog da dovede ratnog zločinca Nasera Orića u svoju emisiju!

Vidojković je u emisiji pročitao tvit u kojem jedan od gledalaca zamera zbog izbora gostiju i poručio mu ironično da očekuju da ugoste i koljača Orića. Voditelj je na to oduševljeno odgovorio: “Dobra ideja”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Marko Vidojković i Nenad Kulačin postali su poprilično isfrustrirani jer njihova emisija očigledno ne nailazi na dobar odziv u javnosti, pa su odlučili da psuju majku predsednika Aleksandra Vučića!

– Pi*ka ti materina ona odvratna! Budaletino jedna! – vikao je histerično Vidojković.

Potom su izdali sramotno saopštenje koje je objavljeno na portalu Nova S, koji se nalazi pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, gde su prvo pokušali da demantuju da rade za Đilasove medije, a zatim svoje psovke opisali kao “izliv kreativnog besa” Marka Vidojkovića?! Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Pa tako je , kada Dara bubamara moze da bude zivi pisac zasto ne bi i zidarski pomocnik ? Kada Severina sa 2 razreda srednje skole moze da vodi kampanju protiv Patrijarha Porfirija ... Gde je Dara Bubamara izdala knjigu , zivi pisac ... Zasto ne bi i Ova Spodoba bila neki uticajni faktor ???

    Odgovori

Ostavite komentar