SRAMOTNO SAOPŠTENJE Đilasovog i Marinikinog tandema: Mi kada psujemo majku Vučiću – to je kreativni bes

Oni su na Đilasovom portalu izdali sramotno saopštenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Autor emisije “Dobar, loš, zao”, Marko Vidojković i nekada zaposleni u JKP “Vodovod i kanalizacija” u Šapcu za vreme neslavne vlasti Nebojše Zelenovića, Nenad Kulačin pokušali su na portalu pod uredničkom kontrolom Dragana Đilasa na sramotan način da se opravdaju zbog neopisivih uvredi koje su uputili majci predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Naime, oni su prvo pokušali da demantuju da rade za Đilasove medije, a zatim svoje psovke opisali kao “izliv kreativnog besa” Marka Vidojkovića?!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Angelina Vučić svakako nije bila meta Vidojkovićevog izliva kreativnog besa, već njen sin. – piše u sramotnom saopštenju.

Podsetimo, na televiziji koja je pod kontrolom lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa i njegove funkcionerke Marinike Tepić našao se skandalozan sadržaj kojim su nastavili da zgražavaju javnost i pristojne građane naše zemlje.

Pomenuti tandem, Marko Vidojković i Nenad Kulačin postali su poprilično isfrustrirani jer njihova emisija očigledno ne nailazi na dobar odziv u javnosti, pa su odlučili da psuju majku predsednika Aleksandra Vučića!

– Pi*ka ti materina ona odvratna! Budaletino jedna! – vikao je histerično Vidojković u studiju što možete videti u snimku ispod:


Podsećamo da je Marko Vidojković predložio Mariniku Tepić za predsednicu Srbije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (23)

  1. Србском народу нису потребни издајници посебно у ситуацији у којој је Србија. Народу је јасно чији су и какви су циљеви усмерени против Србског народа. Неће они наметати вољу Србском народу ко ће бити председник Србије. Господе уништи непријатеље Србског народа. Амин+++

    Odgovori

Ostavite komentar