Tragedija u Zagrebu je postala veća! Otac UDAVIO svojim rukama TROJE dece, policija zanemela od prizora

Otac dece je, inače, iz Beča i ima vlastitu firmu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Josip Regovic / Xinhua News / Profimedia

Troje dece, blizance dečaka i devojčicu od sedam godina i sina od četiri godine ugušio je noćas vlastiti otac na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je pucao u sebe.

Preživeo je i odvezen je u bolnicu, a tela troje beživotne dece, od kojih je najmlađi bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i sva službena lica koja su bila na mestu ovog nezapamćenog zločina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile s tri sprata i potkrovljem nije poznato, ali policija, ali i Hitna pomoć brzo su došli na mesto događaja. U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo tijelo dečaka od četiri godine, a blizance, dečaka i devojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri.

Kako se nezvanično saznaje, roditelji dece su rastavljeni i deca je najverovatnije vikend trebalo da provedu sa ocem, koji ih je vlastitim rukama zadavio, a nakon tog sumanutog čina posegnuo je, čini se, za oružjem i pokušao sebi da presudi. U kakvom je stanju zasad nije poznato.

Policija je do ranih jutarnjih časova vršila uviđaj, a jutros su tela troje dece prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gde će se obdukcijom utvrditi uzrok smrti.

STRAVIČAN zločin, otac ubio dvoje dece: Posle PRESUDIO sebi

Otac dece je, inače, iskusni financijski konsultant koji je diplomirao na univerzitetu Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim leasing kućama, ali i na rukovodećim pozicijama u kompaniji Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima.

Užas u Zagrebu: Mladić (21) BACIO BOMBU pod automobil, pa i sam nastradao

Otac dece je, inače, iz Beča i ima vlastitu firmu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Jutarnji.hr

Komentari (1)

Ostavite komentar