Čaba Der “smuvao” devojku kojoj je surovo UBIO oca i bacio u potok: Bizarna ljubav se rodila u zatvoru

Kao po scenariju iz filma, Čaba i Vivijen prvi put su se sreli oči u oči u sudnici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Milan Malíček / Borgis, Printscreen/Youtube

Plaćeni ubica Čaba Der i ćerka mađarskog biznismena kog je on ubio toliko su se zbližili da je ona dobila status “posebne osobe”, koja ima pravo da ga obilazi u zatvoru i redovno razgovara telefonom s njim!

Kao po scenariju iz filma, Čaba i Vivijen prvi put su se sreli oči u oči u sudnici, kada je ona svedočila o zločinu nad svojim ocem Laslom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nije iznenađen

– Nisam uopšte iznenađen onim što se dogodilo. Vivijen je bila prisutna na svakom suđenju, pa ima detaljniju sliku o tome šta se dogodilo. Takođe znate da nema direktnih ili indirektnih dokaza o krivici mog klijenta. Priznao je ubistvo, ali samo iz taktičkih razloga, želeo je da se njegov slučaj rešava u Mađarskoj – izjavio je Čabin advokat Kristijan Gulijas za Borsonlajn.

Štrajkuje glađu

Tvrdi da hoće da ga likvidiraju

Čaba Der navodno je nedavno mađarskoj policiji dao ime čoveka koji je, kako tvrdi, pokušao da ga ubije u Budimpešti. Podsetimo, u pismu koje je dostavio beogradskom Višem sudu Der je naveo da je ta osoba Ninoslav Konstantinović, nekadašnji pripadnik “zemunskog klana” za kog se verovalo da je mrtav. Prema rečima njegovog advokata, da bi ga shvatili ozbiljno, u ponedeljak je štrajkovao glađu.

On je otkrio i da je Vivijen prošle nedelje prvi put bila u poseti plaćenom ubici, koji je osim njenog oca ubio još najmanje troje ljudi, uključujući i Nebojšu Markovića u Beogradu, zbog čega je osuđen pred Višim sudom. Podsetimo, kamere su ga snimile kako puca u Markovića sa osmehom na licu u trenutku dok je stavljao kolica za bebu u auto i zbog toga je dobio nadimak “nasmejani ubica”.

Der je uhapšen u Pragu i izručen je Mađarskoj, u kojoj je istraga protiv njega vođena zbog sumnje da je ubio Vivijeninog oca. Osuđen je nepravosnažno na doživotnu robiju.

Foto: Youtube/Printscreen

– Svedočenje ćerke čoveka za čije je ubistvo osuđen dirnulo je plaćenog ubicu i on joj je uplatio oko 3.000 evra, tako se dogodio njihov prvi kontakt – preneli su mađarski mediji.

Kako su preneli, Čaba i Vivijen su se prepoznali u istoj tužnoj životnoj priči.

– Njemu je brat ubijen kada je imao 19 godina, a majka je izvršila samoubistvo. Vivijenina majka digla je ruku na sebe kada je ona imala svega šest godina, pa ju je odgajila baka. Kako je sama navela, imala je lepo detinjstvo zahvaljujući svom ujaku – naveli su mediji.

Osetljiv sam

Kada je otkrila priču o svom detinjstvu, Čaba je najavio da će joj pomoći.

– Osetljiv sam čovek. Žao mi je Laslove ćerke i pomagaću joj – ispričao je tada Der.

Foto: Printscreen

Ubistvo Ventule

Telo biznismena bacio u potok

“Nasmejani ubica” je posle hapšenja u Pragu priznao ubistvo Lasla Ventule. Prema optužnici, u njega je pucao iza jednog tržnog centra u Budimpešti 2018. tokom primopredaje 11 kilograma kokaina. Navodno, Der je u pakete umesto droge stavio šećer i kada se biznismen sagnuo da proba drogu, ispalio je hitac u njega, pa telo bacio u potok. Posle izručenja Mađarskoj, u pratnji naoružanih specijalaca izveden je iz zatvora da bi istražiteljima pokazao mesto zločina, ali i mesto na kom je bacio pištolj. Međutim, tokom suđenja je promenio priču, tvrdeći da on nije ubica.

Pošto joj je uplatio novčanu pomoć, Vivijen Ventula je gostovala u jednoj emisiji na mađarskoj televiziji i izjavila da duguje “zahvalnost jer joj je Čaba pomogao više nego otac ikada u životu”.

– Želela bih da ga upoznam i da mu zahvalim, nadam se da ću imati priliku za to. Dijabetičar sam i imam komplikacije usled toga, tako da će mi deo novca biti potreban za lečenje. Osim toga, podstanar sam, imala sam dugove, a dosta toga sam sad rešila – rekla je Vivijen i dodala da joj je Laslo bio biološki otac, ali da ga je videla samo nekoliko puta u životu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar