Otac mu je umro od kovida, a dečak za 12. rođendan poželeo nešto od čega će vam SRCE ZAIGRATI

Porodica tvrdi da je vakcinacija jedini način da se pobedi pandemija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/NBC news

Gevin Roberts (12) ostao je skrhan kada mu je otac preminuo od koronavirusa u maju 2020. godine nakon što se tri nedelje borio za život u bolnici u Nju Džersiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čarl Roberts, Ljubazan i brižan 45-godišnji policajac, kako su ga mnogi opisivali, umro je pre nego što su istraživači pronašli i napravili vakcinu protiv ove pošasti.

S obzirom na to da se porodica opekla i shvatila da koronavirus može da bude smrtno opasan, Čarlsov sin Gevin poželeo je da za 12. rođendan koji će uskoro biti, primi vakcinu protiv kovida.

Dugo je na taj momenat morao da čeka jer deca ispod 12 godina u Americi ne mogu da se vakcinišu, a želja mu je u nedelju konačno ispunjena.

Dečakov otac Čarls nije dočekao vakcinu, Foto: Printscreen/Youtube/NBC news

– Stalno sam ga pitala šta želi za rođendan. Uvek je govorio da je to vakcina protiv kovida, a to je i dobio – navela je dečakova majka Elis Roberts za NBC njuz.

Gevin se prisetio očeve smrti i rekao da su se u tom trenutku razvijali tri vakcine, ali da nijedna još nije bila zvanično odobrena.

Njegova majka i sestra primile su vakcinu čim je bila odobrena i puštena u promet, a porodica svojom tužnom pričom želi da podstakne druge da se vakcinišu, jer tvrde da je to jedini izlaz iz ove pandemije.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, metro.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar