Odrasla na Kosovu, završila DVA fakulteta: Sve o lepoj GLUMICI koja igra mladu Jovanku Broz

Milica je ponela 2011. godine ponela laskavu titulu mis Kosova i Metohije. Sada u seriji "Jovanka Broz i tajne službe" igra mladu Jovanku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTS

Milica Tomašević, koja u seriji “Jovanka Broz i tajne službe” igra suprugu Josipa Broza Tita do pedesete godine života, glumica je i voditeljka sa najjačim priprodnim poprsjem i ima završena dva fakulteta.

Milica je odrasla na Kosovu, gde je ponela i laskavu titulu mis Kosova i Metohije 2011. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je detinjstvo provela u rodnom Zubinom Potoku, gde je živela do 13. godine, nakon čega se preselila u Beograd. Završila je Fakultet umetnosti u Кosovskoj Mitrovici, kao i ekonomiju, koju je uporedno studirala. Ipak, gluma je, kako ističe u intervjuima, na prvom mestu.

– Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet – izjavila je Milica jednom prilikom za “Gloriju”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Tomasevic (@mtomasevic222)

Milica važi za jednu od najzgodnijih dama na javnoj sceni, a iako ima najveće priprodne atribute među svojim koleginicama, ona to ne ističe. Tako je ona krajem jula ove godine prvi put objavila fotografije u bikiniju.

Milicu publika trenutno gleda i u drugoj sezoni serije “Igra sudbine“, gde igra Nadu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Tomasevic (@mtomasevic222)

Prva zapaženija uloga bila joj je u seriji “Komšije”, gde je tumačila lik Dragoslave. Potom je od 2017. do 2018. igrala u veoma popularnoj seriji “Vojna akademija” gde je tumačila lik Maruše Pavlović, da bi već u 2019. imala dva velika projekta.

Pojavila se u filmu “Ekipa”, a potom u “Senke nad Balkanom 2”, gde je igrala prostitutku. Tada je imala scenu intimnog odnosa, koju je snimila sa sinom Dragana Bjelogrlića, Aleksejem Bjelogrlićem. Takođe, gledaoci RTS-a mogli su da uživaju gledajući Milicu kao voditeljku emisije “Luda narodna noć”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (1)

Ostavite komentar