DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 23. septembar: RIBE odbacuju ljubav bez razloga, VAGA je spremna na sve zbog partnera

Lav se danas oseća odlično, Devicu nervira ortačka saradnja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Vaše reči su danas značajne pa vodite računa šta i kome govorite. Poslovni saradnici mogu pogrešno da razumeju vaše usmeravanje na poslovne ciljeve. Na polju emocija vaša grubost i nezainteresovanost dostižu maksimum. Odlično zdravlje.

BIK

Veoma ste neubedljivi sa poslovnim argumentima. Pokažite veću zainteresovanost i trud da bi vas shvatili ozbiljnije. Vašim emocijama baš danas vladaju instikti, zato ih sledite. Pokažite nežnost partneru jer odavno niste. Zdravlje je dosta dobro.

BLIZANCI

Ništa više ne može da vas obmane od sopstvenog prvog i pogrešnog utiska. Ne verujte u sve što vam se govori. Na polju emocija niste savladali lekciju poverenja. Pokušajte da povratite bliskost u partnerskoj vezi. Manji problem sa ostipacijom.

RAK

Neke prave, objektivne okolnosti drže rampu na vašem poslovnom životu. Strpite se do sledećeg meseca da krenete napred. Na emotivnom planu niste zadovoljni, ali trenutno nemate bolju opciju. Odluke ostavite za neki drugi dan. Zdravlje je sjajno.

LAV

Napunili ste svoje energetske baterije i spremni ste na sve moguće izazove na poslovnom planu. Saradnici umeju da ispoštuju sve vaše želje. Polje ljubavi je u normali i vi ne morate više da šarmirate partnera, to je urađeno. Odlično se osećate.

DEVICA

Mnogo vas nervira ortačka saradnja, ali trenutno nemate drugog izbora. Pokušajte da se prilagodite, iako vam je to zadnja opcija. Polje ljubavi je promenljivo i ponovo se bavite stvarima iz prošlosti. Nije vam to dosadno. Zdravlje je baš solidno.

VAGA

Vaša poslovna rešenja su odlična, ali nisu za primenu u sadašnjem trenutku. Potražite savet iskusnijih osoba. Prihvatite tuđu pomoć jer imate previše obaveza. Spremni ste sve da promenite zbog ljubavi, ali to ide dosta teško. Moguće manje glavobolje.

ŠKORPIJA

Ne otkrivajte svoje planove jer niste spremni za realizaciju. Dovršite do kraja svoje poslovne ideje. Na polju emocija niste u dobrom tajmingu sa partnerom i često ste u kontri od svega što vam predloži. Polje zdravlja nije bitno ugroženo.

STRELAC

Kalukulišete malo vi, pa malo vaš poslovni partner. Još uvek nema rešenja jer niko ne igra otvorenih karata. Na polju ljubavi obećali ste mnoge stvari, red je da krenete od prve barem za početak. Na vašem zdravstvenom polju očekujte manje upale.

JARAC

Ne rizikujte u poslovima bez sopstvenog realnog iskustva. Mogući je neki gubitak. Na polju ljubavi ne možete da pređete preko velike greške partnera. Osuđujete ga, a ostajete u vezi. Pokušajte onda da oprostite i zaboravite. Problem sa stomakom.

VODOLIJA

Kod vas je stalno nešto novo i dramatično na poslovnom planu. Međutim, vi ipak uživate u pet minuta sopstvene popularnosti. Na polju ljubavi polako dolazite do pameti. Realni ste i događaji su bolji. Vaše zdravstveno stanje je odlično.

RIBE

Nalazite se među poslovnim vukovima i to vas baca u senku. Ne očajavajte, već probajte da se prilagodite bez drame. Ne verujete u nečije ljubavne signale, a nemate razloge za takvo ponašanje. Ima ljubavi, ali ako je prihvatite. Zdravlje je dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Nedeljni horoskop od 20. do 27. septembra: Neobični dani su pred nama, evo za koga su posebno važni

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar