Ljubavna drama Žike Šarenice: Zatekao bivšu ženu sa LJUBAVNIKOM, pa dobio BATINE

Voditeljev prvi brak se neslavno završio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock

Žika je pre sadašnje supruge Zorane bio oženjen sa ljubavlju iz srednje škole, a taj brak se nije slavno završio.

Sadašnja supruga Žike Šarenice, Zorana Nedić ekonomista je i ne voli javna pojavljivanja. Poznatog novinara upoznala je pre 33 godine na tramvajskoj stanici, a Žika voli da kaže da je susret bio sudbinski jer su im se toga dana čak tri puta ukrstili putevi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Voditelj, kao i danas i tada se uprkos radu na televiziji i prepoznatljivosti u javnosti vozio gradskim prevozom, a čim je Zoranu ugledao prišao joj je i pozvao je na kafu. Od tog momenta su nerazdvojni.

– Upoznali smo se sasvim slučajno, 24. jula 1988. na tramvajskoj stanici. Dok sam ja čekao prevoz za Kalemegdan, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na istoj stanici da bi upoznala mene. (smeh) Kasnije smo se ponovo sreli na Kalemegdanu, gde sam ja radio „Poselo” , a ona je sa drugaricama bila u restoranu košarkaškog kluba Crvena zvezda. Jednostavno, bila je sudbina da se upoznamo, i to kada smo se videli treći put istog istog dana – prisetio se u jednom intervjuu Nikolić, koji se sa Nedićevom venčao tek osam godina kasnije na njegovo insistiranje.

Pre nego što se Zorani zavetovao na večnu ljubav Žika je bio u jednom braku, koji se neslavno završio. Naime, na četvrtoj godini fakulteta oženio se devojkom sa kojom se zabavljao još od srednje škole. Bila mu je prva ljubav i sa njom ima ćerku Ružicu. Nažalost, odnos među supružnicima nije ostao lep kao na početku, a Žika je čak u jednoj emisiji priznao da je do kraha došlo jer ga je prva supruga prevarila, a potom sa svojim ljubavnikom izbacila iz stana u kom su zajedno živeli.

Žika Šarenica Foto: Printscreen/Youtube

– Desilo mi se da me žena s ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije. Zakačili su rezu na vratima, a kada sam pozvonio dobio sam pesnicu po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes – rekao je tada Šarenica, a ružno iskustvo nije uticalo na to da ostane nepoverljiv prema ženama. Baš naprotiv, smatra da su dame iskrenije od muškaraca i da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena. Svojoj supruzi veruje najviše i uvek posluša njen savet. Često joj i nakon 34 godine zajedničkog života izjavljuje ljubav kroz poeziju koju sam piše.

Supruga Žike Šarenice voli da kuva, te često odlazi na pijacu, a voditelj ne krije da joj sa uživanjem svaki put pravi društvo. Skladni bračni par živi u prizemlju jedne zgrade na Senjaku, a u dvorištu oko prozora i terase sadi cveće.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Stil

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar