Sve je jasno: Zna se da li će Crvena zvezda i Voždovac odigrati meč

Iz istih razloga u utorak su bila odložena dva meča 10. kola Linglong Superlige: Radnik - TSC i Radnički Niš - Metalac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crvena zvezda i Voždovac neće izaći sutra na teren u 10. kolu Superlige Srbije jer je taj meč i zvanično odložen na zahtev crveno-belih koji imaju nekoliko bolesnih fudbalera.

Aktuelni prvak Srbije je juče u sedište Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije dostavio zahtev za odlaganje utakmice zbog bolesti više igrača, a uz zahtev i lekarske izveštaje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Medicinska komisija FS Srbije, kojom predsedava dr Miljko Ristić, usvojila je razloge crveno-belih zbog kojih traže odlaganje, pa će se meč odigrati u nekom drugom terminu.

Da podsetimo, crveno-beli su posle derbija imali nekoliko igrača koji su se požalili na virus, nisu zbog toga trenirali golmani Milan Borjan i Miloš Gordić, zatim prvotimci Milan Gajić i Nenad Krstičić. Klub je demantovao da oni imaju korona virus već da su zaradili stomačni virus. U blažem obliku iste simptome imalo je još nekoliko igrača.

Iz istih razloga u utorak su bila odložena dva meča 10. kola Linglong Superlige: Radnik – TSC i Radnički Niš – Metalac.

Generalni direktor Zvezde bez dlake na jeziku: Zvezdan Terzić otkrio kada će napustiti “Marakanu”!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Prekinuti ligu i ne treba ni igrati dalje, sve je jasno, kome nije taj je budala. Partizan greši sa ovakvim stavom Stanojevića, treba da ćutiš i odložiš i to i ajmo dalje.

    Odgovori

Ostavite komentar