Prizor kod Buvljaka RAZBESNEO Beograđane: Ovakvu BAHATOST još nismo videli, prolaznici u šoku (FOTO)

Ova scena je poprilično iznervirala javnost, a nije nam jasno zašto se, za sada anonimna osoba, odlučila na ovakav potez

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic,Printscreen

Svedoci smo da poslednjih godina bahatom parkiranju nema kraja. Bilo da se nalazimo u centru grada, ili u nekoj od prigradskih opština, prizori nesavesnih vozača nam ponekad zaista pokvare dan.

Takvu scenu uočili su i prolaznici koji su se u tom trenutku našli nadomak popularnog tržnog centra „Buvljak“, a fotografija vozila parkiranog nasred prelaza za pešake razbesnela je javnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, kako se može primetiti na osnovu objave, anonimni vozač ostavio je svoj automobil parkiran na prostoru označenom za pešake koji čekaju da pređu sa jedne strane novobeogradske ulice, na drugu. On je svoje vozilo parkirao nadomak semafora, a da stvar bude još gora, samo sto metara nadomak tog mesta nalazi se veliki parking.

Foto: Printscreen/Instagram

– Upravo preko puta Buvljaka, ne bih slao da nije previše bahato, čovek ima parking sto metara niže – napisano je.

Zbog čega se za sada anonimna osoba odlučila na ovako neodgovoran potez, nije nam poznato, ali je doslovno razbesnela i šokirala kako prolaznike, tako i javnost na internetu.

 BONUS VIDEO

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Bahatost je sastavni deo Beograda. Nije ni čudo, jer se u Beograd doselilo milion ljudi, sa svih prostora bivše Jugoslavije. Oni su sa sobom doneli svoje osobine, kulturu, ponašanje.... i nas ugrozili koji ovde živimo više generacijski. Komunalne službe i policija ne radi svoj posao kako treba. Sve to doprinosi opštem haosu i ludilu. Ponekad se i sam pitam "da li je to moj grad"?

    Odgovori
  2. Jovana Jeremic..kao patuljak 1.50mvisina ..shya narod mora fa gleda na Tv..bez grudi..bez guze..ali zato ogroman zlobni jezik ..mislim da nece ta dugo ostati u Pink

    Odgovori

Ostavite komentar