DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 22. septembar: DEVICI posao ide od ruke, STRELAC zbunjuje ljubavnog partnera

Škorpija je danas nestrpljiva, Jarac finansijske probleme rešava uz pomoć osobe koju voli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik

OVAN

Moguće je da se bavite prošlim poslovnim akcijama i da završite u svoju korist mnoge zakočene stvari. Imate dobre izglede da se pozabavite svojim instiktima. Ispratite svoje misli. Polje ljubavi izaziva u vama pobunu. Odlično je vaše zdravlje.

BIK

Veoma ste kreativni i uključujete se u zajedničke poslovne projekte. Saradnja sa kolegama sa posla je veoma plodonosna. U ljubavnom odnosu preuzimate veliku inicijativu i sa dobrom komunikacijoom rešavate sve probleme. Solidno je vaše zdravlje.

BLIZANCI

Dobro vladate poslovnom dinamikom i zato se poslovi realizuju veoma brzo. Dobre poslovne ponude i dalje stižu. Lako možete razjasniti manje nedoumice u ljubavnim i partnerskim odnosima. Dobar razgovor je ključ. Odlično je vaše zdravlje.

RAK

Odlična saradnja na poslu danas donosi i dobar produktivan dan. Zato nemojte brinuti o poslovnoj dinamici već o mogućim troškovima. Vodite računa o novcu. Imate vremena za sve, pa i za emotivnog partnera samo se organizujte. Zdravlje dosta dobro.

LAV

Pozitivne vibracije u poslovnom danu donose vam nove dogovore i ugovore. Proširujete krug svojih saradnika. Na emotivnom planu napravili ste pozitivan pomak, iako se niste nadali dobrom ishodu. Ipak ne poznajete ćud partnera. Nemate veće tegobe.

DEVICA

Dan je obeležen vašim pozitivnim stavom pa su i rezultati mnogo bolji i stabilniji. Vaši poslovi se umnožavaju. Imate dobre izglede da pronađete zajednički jezik sa emotivnim partnerom po pitanju dece. Nemate veće tegobe na polju zdravlja.

VAGA

Imate puno motivacije, ali se zatrpavate i nebitnim poslom. To traži dodatnu pomoć saradnika. Radite timski kako ne bi upali u problem sa rokovima. Okrenuli ste glavu ka prošlosti i osobi koja je otišla iz vašeg života. Zdravlje je dosta solidno.

ŠKORPIJA

Danas ste pozitivni ali nestrpljivi. Pokušajte da savladate neizmerno nestrpljenje jer imate dovoljno problema u realizaciji posla. Na emotivnom polju je sve u redu, a vi ste potpuno i neočekivano nezadovoljni. Odlično je vaše opšte zdravlje.

STRELAC

Potpuno ste posvećeni poslu i zato vam raste optimizam i samopouzdanje. Veliki poslovi zahtevaju veliku organizaciju, radite timski. Veoma ste pozitini na polju ljubavi ali i dalje zbunjujete partnera svojim stavom. Polje zdravlja je bez tegoba.

JARAC

Dobro ste danas fokusirani i koncentrisani na sve poslovne zadatke. Jedino imate manji raskorak sa finasijama. Ne planirajte već se prilagodite aktivnostima. Emotivni partner želi da vas dotira sa finasijskim sredstvima. Solidno je zdravlje.

VODOLIJA

Nove poslovne ponude i tajni pregovori na poslu dižu adrenalin. Potpuno ste posvećeni poslovnim zadacima ii ugovorima. Na polju ljubavi živite u nerealnim okolnostima jer vam se to sviđa. Pazite da buđenje ne bude bolno. Zdravlje je dobro.

RIBE

Neke obaveze možete odložiti a neke iz prošlosti baš danas potpuno završiti. Niste uklopljeni sa sadašnjim vremenom ali to ne utiče na veliki optimizam. Danas ste pravi mirotvorac i želite da opravdate svoje i tuđe postupke. Odlično se osećate.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Nedeljni horoskop od 20. do 27. septembra: Neobični dani su pred nama, evo za koga su posebno važni

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar