Vesna Pešić u ime opozicije poručuje: Kosovo je nezavisno i ne znam što Srbi prave problem oko tablica

Pešićeva se oglasila na Tviteru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Sociološkinja i pristalica Dragana Đilasa, Vesna Pešić je putem Tvitera sramno istakla da je Kosovo nezavisno i da joj nije jasno zašto Srbi vide problem u tablicama.

– Ne znam zašto Srbi prave problem da stave kosovske tablice kada su Albanci kroz Srbiju morali da stavljaju srpske tablice. Kosovo je nezavisno, bez obzira da li je član nekih međunarodnih organizacija – napisala je Pešićeva  u prepisci sa članom DS Balšom Božovićem na temu upada specijalaca ROSU na sever Kosova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, nakon što su juče u ranim jutarnjim časovima Specijalne policijske jedinice Rosu sa oko 20 vozila, od čega 10 blindiranih, stigle na prelaze Jarinje i Brnjak, snage specijalnih policijskih jedinica Rosu, raspoređene su i na drugim mestima širom severa Kosova. Sve to je izazvalo uznemirenost Srba na Kosovu, koji su sa oko 400 vozila krenuli ka administrativnim prelazima.

U međuvremenu su skidali tablice vozilima iz Centralne Srbije, stavljali probne tablice i naplaćivali takse na administrativnom prelazu Jarinje.

Predsednik Vučić ponudio je predlog rešenja za postizanje kompromisa u vezi sa novonastalom situacijom na administrativnim prelazima između severa KiM i centralne Srbije, ali je albanska strana odbila taj predlog.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (14)

  1. Ne moze svako biti covek na koga se mozes osloniti, ima i takvih koji kao da su od govna napravljeni a od govna direk ne biva.

    Odgovori
  2. Ko si ti da daješ takve sramne komentare. Treba da se ispitaju tvoje bahanalije kao naše ambasadorke u Meksiku koje smo saznali u Havani. Sram da te bude i bolje bi ti bilo da ćutiš...

    Odgovori

Ostavite komentar