NEUTEŠAN

Pevač ne može da dođe sebi zbog Marinine smrti: Život mi nikada neće biti isti BEZ TEBE (FOTO)

Nizom objava joj odao počast, njegove reči paraju dušu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Tuga zbog smrti tekstopisca Marine Tucaković obuzela je celu estradu koja se bolnim rečima oprašta od nje.

Na svom profilu na Instagramu oglasio se i pevač Danijel Pavlović, inače brat pevačice Marije Šerifović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je objavio niz Marininih fotografija i posvetio joj dirljive reči.

Foto: Instagram/rintscreen/danijelpavlovic

– Divo moja, lutko moja, anđele moj, sunce moje, život si mi ulepšala. Je’ l moguće da ja više nikada neću moći da te pitam nešto, da ti nešto kažem? Da dođem do tebe da odemo u tržni centar, da kupimo krilca i izađemo na terasu da klopamo? Kako to, je li to uopšte moguće? – napisao je on u jednoj od objava.

Foto: Instagram/Printscreen/danijelpavlovic

– Je’ l se sećaš našeg Kopaonika na koji sam te naložio da idemo, iako si htela Zlatibor? “Cveto, šta ćemo na Zlatiboru da radimo, na Kopu imamo gde da se munjimo, vidi kolike krpe imaš, gde ćeš to da nosiš?”. I onda smo po celi dan sedeli u kafiću, ti, Laća i ja. I onda u pauzama odlazili da nastaviš sa šopingom, pa onda na musaku – pisao je on uz fotografiju njena i Marine sa Kopaonika.

Foto: Instagram/Printscreen/danijelpavlovic

– Jedan od najlepših i najtežih životnih saveta koje si mi dala je: “Ma uvek sam iznad situacije, neka me pljuju, neka pričaju šta žele, nikada neću da se spustim na taj nivo, ne pogađa me, samo se nasmejem, uvek sam iznad toga”. Mnogo si me naučila, nedostaješ mi previše, a tek ćeš. Vraćaj nam se Cveto, pretužno je bez tebe – istakao je pevač.

Foto: Instagram/Printscreen/danijelpavlovic

– Poslednji put sam došao po tebe u sredu 8. septembra da idemo kod tvoje doktorke. Posle toga sam ti rekao da mi se jedu Mocart rolnice, pa smo otišli da mi kupiš. Nedostajaće mi sve. Nedostajće mi da me nasmeješ, da zagrlim tvoje nožice, da ti poljubim leđanca. Da kad sednemo ispred hotela i pijemo džin-tonik pričamo o tvojim pesmama i tome kako si ih i kad napisala. Da mi zasuze oči, pa da se nasmejem. Volim te, Cveto, volim te mnogo. Život mi nikada neće biti isti bez tebe na ovom svetu. Neka te Gospod Bog primi u Carstvo nebesko i ne zaboravi, za mene si zauvek živa. Ti, prosto, ne umireš. Moja ljubav si ti – napisao je Danijel Pavlovć.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar