Predsednik Vučić uputio PORUKU svim Srbima na KiM: “Ne nasedajte na provokacije Prištine” (FOTO)

On se obratio povodom krize na Kosovu i Metohiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ nr

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se naciji povodom novonastale situacije na Kosovu i Metohiji, a zatim je i na svom Instagram nalogu poslao poruku srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

– Danas je jedan od najtežih dana za naše ljude na severu Kosova i Metohije, situacija je veoma ozbiljna i teška. Kada imate posla sa ljudima koji nisu odgovorni i ozbiljni vrlo je teško dolaziti do racionalnih rešenja. Strpljenje Srbije je bezgranično, kao i naša želja da sačuvamo mir i stabilnost, ali ovo jednom mora da prestane. Sutra ćemo održati sastanak Saveta za nacionalnu bezbednost, za nas je najvažnije da se poštuju i primenjuju sporazumi koje su potpisali.

Moja poruka narodu na Kosovu i Metohiji, da ne nasedaju na provokacije Prištine, da budu mirni, mi ćemo biti sa njima. Ponosan sam na naše ljude na Kosovu i Metohiji! – napisao je predsednik na Instagramu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


Njegovo obraćanje možete u celosti pročitati OVDE.

Podsetimo, nakon što su u ranim jutarnjim časovima Specijalne policijske jedinice Rosu sa oko 20 vozila, od čega 10 blindiranih, stigle na prelaze Jarinje i Brnjak, snage specijalnih policijskih jedinica Rosu, raspoređene su i na drugim mestima širom severa Kosova. Sve to je izazvalo uznemirenost Srba na Kosovu, koji su sa oko 400 vozila krenuli ka administrativnim prelazima.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar