TUGA

Neda Ukraden u emisiji ZAPLAKALA zbog Marine Tucaković: Otkrila do sada NEPOZNAT detalj o njoj

Pevačica nije mogla da zadrži suze

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ TV Prva

Pevačica Neda Ukraden bila je jedna od mnogih koje su imale uspešnu saradnju sa Marinom Tuucaković čija smrt ju je veoma pogodila.

Ona se jutros uključila u jutarnji program televizije “Prva” i kroz suze se prisetila prijateljstva sa Marinom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Malo ko zna i neke druge njene osobine. Bila je pre svega jedna velika lavica, primala nas je sve kod sebe kući. Znali smo da satima, danima i noćima budemo kod nje. To je bilo jedno nesvakidašnje druženje, a ja se nisam toliko družila sa ostalim autorima tekstova i melodija. Rečima se ne može opisati sav taj njen Bogom dat talenat. Ali, i njen rad, ona je bila lucidna i odlično je kapirala šta treba da bude u tekstu. Slušala je tuđe hitove i znala je da oda poštovanje svima koji su napravili nešto kvalitetno – pričala je Neda.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Kod nje nije bilo sujete. Bila je moderna žena, ali i tradicionalna. Mnogo je bila vezana za majku. Te godine kada joj je majka umrla, a i moja je nešto bila bolesna, Marina je meni napisala jednu sjajnu pesmu „Majko majko“ – kroz suze se prisetila Neda.

Osim uspešne saradnje, njih dve su se i privatno dobro slagale.

– Svi će vam možda pričati brojne detalje o njoj, ali ne znam da li je ovo neko rekao, ona je fantastično kuvala. Nas je povezivala ta ljubav prema kulinarstvu. I naravno, ljubav prema krpicama i modi. Bože, šta smo Marina i ja para potrošile na modu, haljine, mantile, cipele, torbe… Mislim da smo mogle kupiti pet vila na Dedinju, koliko smo para nas dve lude davale na te stvari. Stalno smo se kajale i imale grižu savest. Ja sam mnoge stvari iznosila, Marina nije imala prilike jer je često bila kod kuće. Volela je to. Mi tako sedimo kod nje i pitam je ja: “Marina šta će ti dva ista kompleta?”, a ona: „Ma, sviđa mi se boja“. Mi nosimo, biramo i probamo – istakla je Ukradenova.

– Nikada nismo bile u sukobu, ali se nismo stalno viđale i družile, već je to bilo periodično. Imale smo mnogo svojih obaveza, oko porodice i brojnih stvari – rekla je Neda, a potom zapelava hit „Zora je“.

– Hvala ti, draga Marina, za sve što si napisala. Iskreno saučešće Laći i Futi. Ljubi vas Neda – zaključila je Neda kroz suze.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar