Otišla po ćerku u ŠKOLU, a onda su roditelji NASRNULI na nju: Zbog razgovora sa učiteljicom nastao haos

Ona je rekla kako veruje da je odgovor nastavnice bio potpuno neprimeren, te da je morala da reaguje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Georgios Makkas / Alamy/ Science Photo Library / Sciencephoto / Profimedia

Jedna majka dospela je u prilično nezgodnu situaciju, nakon što se usprotivila nastavnici svoje ćerke.Ona je na društvenom forumu Redit podelila svoju ispovest i zatražila savet, pitajući se da li je adekvatno reagovala.

Naime, dok je odlazila po svoju ćerku u školu, srela je njenu učiteljicu koja je rekla da je odlazak kući “najbolji deo dana”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako neko možda ne bi ni prokomentarisao njene reči, ova mama se poprilično uznemirila, a drugi roditelji su joj rekli da je veoma nerazumna i da je preterala.

Mama je napisala:

– Zar sam nerazumna što mislim da učiteljica moje ćerke nije trebala ovo da kaže? Moja ćerka i ja smo danas popodne van škole naletele na učiteljicu, a ćerka ju je pitala da li ide kući, na šta je ona bez pardona odgovorila: „Da, to je najboji deo dana“. Zar sam nerazumna što mislim da je pomalo ružno reći to malom detetu koje je po ceo dan pod vašom brigom? – zapitala se ona.

A šta vi mislite? Da li je majka u pravu, ili je njena reakcija preterana? Pišite nam u komentarima.

M

Izvor: mirror.co.uk

Komentari (6)

  1. Mislim da je majka potpuno u pravu. Reći nešto tako pred malim detetom kome usađujemo ljubav prema školi je nepedagoški.

    Odgovori
  2. Kao sto je tebi najlepši deo dana kad odes kuci porodici, tako je i njoj. Na kraju krajeva, ona im je samo uciteljica, to joj je posao, tu mora pored ucenja, da trpi i nevaspitanu decu, koju drage mame nisu stigle da vaspitaju pa se vecito bune.

    Odgovori
  3. Рекло би се да је "госпођа мама" мало али само "мало" пролупала, ко зна где ће она да забврши...

    Odgovori

Ostavite komentar