Poznato od čega je preminuo dečak (16) na Adi? “To se dešava jednom u 500.000 slučajeva”

Smrt tinejdžera D. J. potresla je sve koji su prisustvovali utakmici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

D. J. (16), mladi fudbaler koji se juče srušio tokom utakmice na beogradskoj Adi Ciganliji, najverovatnije je preminuo usled izliva krvi u mozak, nezvanično se saznaje iz izvora bliskih istrazi, ali obdukcija će pokazati šta je tačno dovelo do smrti dečaka.

– Obdukcija tela dečaka nije završena, ali je najverovatnije reč o moždanom udaru. Čuli smo da su lekari, koji su juče pokušavali da ga ožive, prokomentarisali da je ovo izuzetno retko kod dece, da se dešava jednom u 500.000 slučajeva – navodi izvor koji se zatekao na terenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dečak je pre sedam dana prošao lekarski pregled na kome je sve bilo u redu, a lekari su komentarisali da se takav problem i ne vidi na običnom pregledu, već samo na magnentnoj rezonanci. S obzirom na to da se radi o mladoj osobi, magnetna rezonanca nije nešto što je uobičajeno, niti se radi zdravoj deci, koja ne ispoljavaju nikakve simptome, a kamoli na zdravstvenom pregledu za sportiste – istakao je izvor.

Da podsetimo, mladi fudbaler preminuo je na terenu u poslednjim minutima utakmice između FK Rad Barajevo i FK 011.

Smrt tinejdžera D. J. potresla je sve koji su prisustvovali utakmici.

– Deca su plakala, roditelji i treneri bili u šoku. FK Rad Barajevo, za koji je D. J. igrao, je odgovoran kada je reč o zdravlju njihovih fudbalera, ovo je prosto bila nepredviđena situacija za koju niko nije mogao da zna – zaključuje izvor.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar